To je to što me zanima!

Severina: Aleksandar sliči na mamu, a tata ga doma čuva...

Za povratak na scenu u finalu showa 'Survivor' odabrala je usku Lanvinovu haljinu s naramenicom preko jednog ramena. Pjevačicu je haljina stajala ju je 21.000 kuna
Vidi originalni članak

Menadžer Tomislav Petrović Severinu (40) dovezao je iz Zagreba u Beograd. Splitska pjevačica četveromjesečnog sina Aleksandra ostavila je na čuvanje zaručniku Milanu Popoviću (45). Za povratak na scenu u finalu showa “Survivor” odabrala je usku Lanvinovu haljinu s naramenicom preko jednog ramena. Stajala ju je 21.000 kuna. Severina je pokazala vitku liniju i odličnu kondiciju. Neumorno je cupkala dok je s Anom Bebić iz  'Operacije Trijumf' pjevala novi singl 'Italiana'. Seve se očito drži provjerenog recepta jer pjesma podsjeća na njezin lanjski hit 'Brad Pitt'.

Sestra natjecateljice Kristine, pjevačica Nataša Bekvalac (31), pokazala je bijele gaće, a voditelj ju je pitao je li zaboravila haljinu.

Tonyja su dopratila dva tjelohranitelja?

Dok se poslije finala slavilo, Tony Cetinski (43) večerao je s producentskom ekipom. U Beogradu su ga stalno pratila dva muškarca. Tonyjeva PR-ica Snježana Jerković rekla nam je da to nisu tjelohranitelji nego suradnici koji se na putovanjima brinu o pjevaču

Presudila im Ava

- Natprosječno je inteligentna djevojka. Ava razmišlja na drugom kolosjeku. Brutalno je iskrena i u njoj nema ni trunke zla. Na otoku se ponekad ponašala kao 12-godišnjakinja, ali ja je obožavam - rekla nam je Srpkinja Jelena Maćić (43). Šminkerica dodaje da su svi u Srbiji ‘poludjeli’ za Splićankom.

- Doma nemam televizor, ali kći Jovana (18) sve epizode gledala je na internetu. Svi oko mene pričali su samo o Avi - kaže Jelena. Boravak u divljini Kostarike usporedila je sa sirotištem, a suparnike s ekipom iz pakla. Misli da nijedan finalist nije zaslužio pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bolji život 04.06.2012.

    Baš sam se pitao za cijenu haljine u prošlom članku. Netko se sprda s nama. Imam osjećaj da namjerno baca kost među nas. Kako je krenulo slijedeća će koštati 35 000. A to ne znači da cijena prati i ljepotu. Vidio sam i ljepših a jeftinijih.

  • feba 04.06.2012.

    Ma zabava za primjer mentaliteta ovog i onog naroda.Ne znaš što je bilo gore---natjecatelji,pjevačice(bože me oprosti ali više su pevaljke)publika zanesena Avom kojoj treba ipak dati dijagnozu jer nije definitivno sva svoja ili voditelj s brkovima.Jedina koja je pokušavala nešto uraditi je naša voditeljica koja opet nije mogla sakriti smijeh na sve te gluposti.

  • CoCo_4 03.06.2012.

    vidi se kakva je seljanka kad je ovu jadnu haljinu toliko platila....sta joj je stilist dobio otkaz..?? prije se donekle i znala obuci...ali ovo sad.....katastrofaaa....takvih haljina ima na svakom placu i standu...neznam kako joj je uspio taj neki kretor uvalit tu ruznocu u jos ruznijoj boji za tolike pare.... a onaj komentar da je stesala liniju...hahhahaha pa stomak ima kao da je u 4,,.5 mj, trudnoce...i sta nije bilo haljina na lageru sivene ispod stuka da se stomacina nevidi....?

Komentiraj...
Vidi sve komentare