To je to što me zanima!

Severina: Bit ću kao Lady GaGa i nositi lude haljine

OBJE PRIVLAČE PAŽNJU: Za nastupe se snalazi kako zna i umije. U triko koji nosi u spotu "Lola" umetala je jastučiće da dobije šira i veća ramena
Vidi originalni članak

Moje mi se haljine s nastupa, sada kad ih gledam, čine tako staromodne, izjavila je Severina (38). Još prije nekoliko dana “skidala” je odjevni stil Rihanne i Beyonce. U spotu koji je snimala za pjesmu “Lola” nosi triko s naglašenim puf rukavima. Severini, koja nastoji u svakoj prilici izgledati seksepilno sad je novi modni uzor Lady GaGa (24). Američka kontroverzna pjevačica zna se odijevati u strašilo, bubamaru te na glavi nositi rogove.
- Obožavam Lady GaGu, njen izričaj na sceni je potpuno svemirski, tri je svjetlosne godine daleko odavde, a divan je. Sve je u umjetnosti, nije otišlo u samo u puko nošenje haljina već je sve ostalo u glazbi, u umjetnosti. Moda u službi umjetnosti, genijalno. Ja ću morati radikalno zaokrenuti - izjavila je Seve srpskoj televiziji.
Severina je sklona i čestom mijenjanju frizura. Prije deset godina obojila se u platinasto plavo. Izjavila je da je izgledala poput turske Marilyn Monroe. “Furala” se i na Angelinu Jolie. Imala je dugu smeđu kosu, koju je uvijala, te je stavljala plave leće. Severina je nosila i pundžu u stilu Jovanke Broz.
Nedavno se ošišala nakratko dok je sprijeda ostavila duže šiške. To je bilo moderno početkom 2000. godine među rejverima - popularno zvanim poklonicima elektroničke glazbe. Severina je prije godinu i pol kopirala i Britney Spears. Ambijent spota “Tridesete” bio je cirkus, što je naziv Britneyina albuma.

GAGA I SEVERINA VOLE PRIVLAČITI POZORNOST
Dok Seve uvijek nastoji istaknuti svoje atribute GaGina odjeća u službi je umjetnosti.
- Kada skladam, razmišljam o odjeći koju želim nositi na pozornici. Radi se o svemu skupa - umjetničkom nastupu, modi i pop glazbi - kaže GaGa.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • annette 26.04.2010.

    eh, ponosna joj majka, kad se okolo hvali kako kopira 15 godina mlađe... dosad je morala već imati svoj neki stil i u nastupima i odijevanju, a ne samo u izrežiranim \'skandalima\'

  • plavuša13 26.04.2010.

    Joooj koja je ovo koza!

  • 26.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare