To je to što me zanima!

Severina se naljutila na Milana, posvađali su se u restoranu?

Srpski mediji pišu da se pjevačica posvađala s dečkom Milanom Popovićem u jednom beogradskom restoranu. Njezin menadžer je demantirao vijest o vjenčanju
Vidi originalni članak

Severina se navodno, kako pišu srpski mediji, u beogradskom restoranu Kantina de Frida posvađala s dečkom Milanom Popovićem. U restoran su došli kao gosti pjevača Kemala Montena koji je tamo imao koncert, piše srpski Blic. Gosti kažu da je Severina nešto pričala dok je on odmahivao glavom zbog čega je izgledalo kao da joj ne želi ispuniti neku želju nakon čega se naljutila na njega. Navodno su se smirili kada su shvatili da privlače pažnju te su ubrzo nakon završetka koncerta napustili restoran. Zbog glasne muzike se nije moglo zaključiti o čemu je zapravo riječ, a očevici tvrde da je po njihovom izrazu lica i gestikulacijama bilo očigledno da se svađaju. 

Severinin menadžer Tomislav Petrović demantirao je natpise u srpskim medijima. Tvrdi da se pjevačica i Milan nisu posvađali.

Menadžer demantirao napise o vjenčanju

Iako srpski mediji pišu da se splitska pjevačica na svoj 39. rođendan, 21. travnja, planira udati za srpskog 'kralja bakra' njezin menadžer Tomislav Petrović demantirao nam je njihove natpise. Kaže da će Seve 21. travnja proslaviti rođendan.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • crnibiser 05.04.2011.

    Seve i brak ne idu skupa...meni se čini da se ona nebu nikad udala....ostat će stara cura

  • painkiller-cro 05.04.2011.

    voli srbe

  • painkiller-cro 05.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare