To je to što me zanima!

Severina i Rozga zajedno nastupaju u spektaklu...

Mjuzikl 'Naše bile priče' okupiti će najveća imena hrvatske estrade. U naslovnim ulogama nastupat će Severina i pjevač Goran Karan kao Duje i Lipa
Vidi originalni članak

Severina, Jelena Rozga, Duško Modrinić, Arijana Čulina i Tedi Spalato navedeni su samo kao neka od poznatih imena koja će nastupati u mjuziklu 'Naše bile priče'. Mjuzikl će biti u splitskom HNK-u, a postavljaju ga Goran Karan i Nenad Ninčević. Režiser spektakla je Ivan Leo Lemo, tvorac mnogih uspješnih komada te recentne predstave ' Gola u kavezu'. Premijera se najavljuje u veljači. Tema predstave je zabranjena ljubav tijekom koje dvije posvađane obitelji se mire, a nizati će se duhoviti prizori tipični za dalmatinsku svakodnevicu. Glavnu ulogu Hajdukova igrača Duje Duplančića igrat će Goran Karan, a njegovu ljubav Lipu Severina. Duško Modrinić, javnosti poznat po ulozi crnog Roka iz TV reklama igra ulogu Linca. Duško za ulogu kaže kako je prepoznatljiva našem mentalitetu. Linac je onaj tip osobe koja je u stanju cijeli dan sjediti na klupi i promatrati cure, te im dobacivati komplimente na račun njihovog izgleda, kaže glumac. Tvrdi kako nije jedan od tih.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • skolic3 16.09.2009.

    Severinu? Omg,pa šta niste za mjuzikl izabrali nekog tko zna pjevat?Karan ima glas kojem nije lako parirat,a Vučkovićka pjeva ...ne znam kak se to zove.Osiiiiiim...aaaakooooo...nije nešto drugo prevagnulo.Možda je ipak predstava u prvom planu.Ali i za to ima boljih kandidatkinja.Bar po meni.

  • bleso1112 16.09.2009.

    e nasli ste mi pravu za takav mjuzikl,severinu,ma zamisli ti to.....katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare