To je to što me zanima!

Severina Igoru više nije jedina: Sad prati i profil o naseljima na području Kosova i Metohije...

Kod Severine je sve ostalo po starom, Igor je i dalje jedina osoba koju prati na svom službenom profilu na Instagramu. Kojić posljednjih nekoliko dana odmara na području Kosova i Metohije
Vidi originalni članak

Otkako se saznalo da su Igor (33) i Severina (48) par, Kojić je na Instagramu pratio samo Splićanku. Iako njega prati gotovo 50.000 ljudi, on je na toj društvenoj mreži 'vjeran' samo njoj. Ovih se dana to promijenilo, što je iznenadilo brojne fanove. 

POGLEDAJTE VIDEO: Igor i Severina proslavili petu godišnjicu braka 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zapratio je profil pod nazivom 'Biser Metohije' u čijem opisu stoji da je napravljen kako bi upoznao publiku te društvene mreže s Velikom Hočom i drugim naseljima na području Kosova i Metohije.

Upravo tim područjem Igor putuje posljednjih nekoliko dana i na svom profilu objavljuje kadrove koji ga očaraju. Divi se ljepotama krajolika i ne skriva da uživa u prirodi.  

U opis fotografija doda i informaciju o kojoj se znamenitosti radi te stoljeće iz kojeg datira. Pratitelji mu zahvaljuju što s njima dijeli tako divne trenutke. 

- Hvala ti na ovom, prekrasno je - napisali su mu u komentarima. 

NA LINIJI JOJ ZAVIDE Severina prije 14 godina imala tanke obrve, upečatljivu šminku

Kod Severine je sve ostalo po starom, Igor je jedina osoba koju prati na svom službenom profilu. Ove godine krenula su sve glasnija nagađanja oko problema u braku, pogotovo zato jer se bračni supružnici nisu vidjeli mjesecima.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sky linee 14.10.2020.

    Što će joj taj tip

  • 14.10.2020.

    Prijelomna vijest...

  • TNT2 13.10.2020.

    skonto dečko da je to stara koka i od nje nema ništa sem juhe a nećeš cijeli život samo juhu jesti valja malo i mladog mesa konzumirati !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare