To je to što me zanima!

Severina izbacila grudi, pa ih skrivala zbog djece

Pjevačica je prije nastupa u Budvi navodno viđena na večeri s bivšim zaručnikom Srećkom Vargekom. Par je prekinuo prije četiri godine
Vidi originalni članak

Prve večeri budvanskog festivala “Pjesma Mediterana” Severina Vučković (36) izazvala je ovacije seksi izvedbom pjesme “Zdravo, Marijo”. Kasnila je pola sata, a onda se u pratnji nabildanih muškaraca pojavila na bini. Zamahnula je kosom i počela pjevati u pripijenom crvenom kombinezonu. Nakon nekoliko pjesama, Seve je počela otkopčavati kombinezon, iz kojeg su joj “izletjele” bujne grudi.
- Pa ovdje ima i dice - kazala je sramežljivo izazvavši pljesak publike. Seve se počela zakopčavati, ali nije uspjela jer joj se navodno zaglavio šlic. Nasmiješila se i nastavila nastup. Prije odlaska u Crnu Goru Seve je navodno viđena s bivšim zaručnikom Srećkom Vargekom na romantičnoj večeri. Par je prekinuo prije četiri godine. Tada je poduzetnik izjavio da ne želi do kraja života biti s proizvodom - Severinom.

OLIVER MLAKAR: SEVE JE BALKANSKO ČUDO
Voditelj festivala u Budvi Oliver Mlakar kaže da jako cijeni splitsku pjevačicu. Oliver Mlakar (73) joj se divi jer je karizmatična.
- Ima ljepših i koje bolje pjevaju, ali ona je balkansko čudo. Čovjek jednostavno mora cijeniti nekoga tko ima toliko obožavatelja - govori voditeljski veteran te priznaje kako se dobro zabavio na gaži u Crnoj Gori.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ona009 30.06.2008.

    bas se zna kako privuci gledatelje.....ah..bog svama

  • stoka1 30.06.2008.

    ona i thopson mogu zajedno pod ruku a svijču im moze rzat narkomanka amy

  • Bleso 30.06.2008.

    SEVE svak te je vidio golu, šta imaš sakrivat! Jadnica ofucana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare