To je to što me zanima!

Severina, J. Rozga i Monika luduju za plastičnim štiklama

Cipele od 4200 kuna u kojima se vidi cijelo stopalo prva je počela nositi Severina. Salonke Gianvitto Rossi hit su među trendsetericama. Jelena Rozga ih obožava
Vidi originalni članak

Jelena Rozga (37) nosila ih je na reviji Fashion.hr dva dana nakon Monike Kravić Mamić (32). Crne cipele Gianvito Rossi s prozirnom plastikom koštaju malo manje od lanjske prosječne hrvatske plaće.

Plavokosa pjevačica nosila ih je lani u prosincu na Porscheovu partyju na Zagrebačkom velesajmu, kad i Severina (42). Salonke Gianvitto Rossi hit su među trendsetericama. Rozga ih obožava iako su fanovi prije pola godine apelirali da kupi nove.

“Kao da nemaš novca. Ove si obula već 59.637 puta”, pisali su fanovi. Nije se skidala iz crnih salonki s otvorenim prstima, koje je platila oko 5500 kn. Seve ima nekoliko modela cipela s Rossijevim potpisom. Monika Kravić Mamić uz traperice i kožne jakne obožava cipele, za koje bez problema izdvaja veće iznose.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • snoopylove4ever 20.10.2014.

    Grozne stikle....

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 20.10.2014.

    prvo-cipela nigdje,drugo,kaktiga se osjećaju no pepeljuge,al kad se znojne nogice počnu lijepiti za tu plastiku ne izgleda nimalo privlačno.a vjerojatno tak i miriše.o žuljevima da ne pričam.

  • duda varalica 19.10.2014.

    ima se, može se....

Komentiraj...
Vidi sve komentare