To je to što me zanima!

Severina je nakon dvije godine opjevala Tucakovićkine stihove

Tesktopiskinja Marina Tucaković i pjevačica Severina Kojić surađuju dugi niz godina, a Splićanka je prošle godine zadnji put pjevala njezinu pjesmu 'Mrtav bez mene'
Vidi originalni članak

Dok se jedna od najpoznatijih autorica glazbenih tekstova u regiji Marina Tucaković (64) već neko vrijeme bori s teškom bolešću, danas je izašla njezina pjesma 'Unaprijed gotovo' koju pjeva Severina Kojić (46). Kako doznajemo, Marina je tekst za baladu napisala u vrijeme kada je Splićanki pisala i 'Silikone', singl koji je pjevačica objavila 2016. 

- Ova pjesma nije pisana za mene, ali ona je mene čekala. Tekst je napisala moja mila Marina, koja svojim talentom i tekstovima uvijek nadmaši samu sebe, a nama nikad ne promaši srčanu aortu - kaže Splićanka. 

Na pjesmi 'Unaprijed gotovo' Severina surađuje s Petrom Grašom (42) i najavljuje novi 13. album za kraj lipnja. Dvojac je spot snimao na plaži Ručica na Pagu. 

- Ovo je emotivna i jednostavna pjesma s neobičnim krajem, kojoj je moj prijatelj Grašo dao onaj svoj jedinstveni začin, koji nema nitko. Ovom pjesmom proslavljamo punoljetstvo našeg prijateljstva - kaže gospođa Kojić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Marina i Severina inače surađuju dugi niz godina, a Splićanka je prošle godine zadnji put pjevala njezinu pjesmu 'Mrtav bez mene'.

Podsjetimo, liječnici su Tucaković početkom veljače operirali maligni tumor dojke na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. U ožujku je u pratnji svojih najbližih otputovala na liječenje u Njemačku. Tamo se zadržala nekoliko dana na autoimunoj terapiji. 

- Optimistična sam kada je ovaj vid liječenja u pitanju. Nadam se dobrim rezultatima. Trudim se biti vesela i ne razmišljati pretjerano o svemu. Imam veliku pomoć supruga, sina i prijatelja koji su non-stop uz mene - rekla je Marina.

VIDI OVO: 35 godina kasnije Smogovci izgledaju ovako 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • sentinelle 03.06.2018.

    Severina izgleda bolje nego ikada

  • plavo_more 02.06.2018.

    Srednja zalost...Seve zgodna, Graso je nelose otpjevao "back vocal"

  • medeki 02.06.2018.

    Seve radi, zarađuje i uživa. A vi znalci i moralisti sjedite ispred coma i kmečite, besplatno, hahah!

Komentiraj...
Vidi sve komentare