To je to što me zanima!

Severina je razveselila djecu iz dječjih SOS sela na ljetovanju

Pjevačica kaže da su djeci to uspomene koje će im ostati za cijeli život. Pozvala je i ostale hotelijere da se uključe i djeci bez roditelja omoguće besplatno ljetovanje
Vidi originalni članak

Dvadesetero djece iz dječjih SOS sela Lekenik i Ladimirevci besplatno sedam dana ljetuje u hotelu Diadora u Zadru. Dodatno ih je razveselila i Severina (42) koja ih je posjetila.

- Jako sam sretna što sam već drugu godinu u Diadori, pogotovo zato što je u potpunosti prilagođena djeci i što pomaže djeci. Podržavam njihove akcije te pozivam i ostale hotelijere da djeci bez roditelja omoguće ljetovanje. To su uspomene koje ostaju za cijeli život. Ja ću se uvijek rado odazvati - rekla je Severina.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • SašaŽderić- Tomašević 16.07.2014.

    gospodine Bože, ona ih je posjetila... koja čast! jel mogla sa sobom ponijeti i novčanik i podijeliti toj djeci koju kunu? kuja retardirana

  • Galeb i ja 15.07.2014.

    Evo stigla nova serijao sevki.Zadnjih nekoliko dana je bilo stvarno sa uzivanjem listati po 24sata a sada opet ova sa svoim izmisljotinama.Jadna dijeca koja nju moraju cijeli dan gledati i slusati.

  • ruzica ruzic_1 15.07.2014.

    Cak kad i daje obicni autogram promovira se. Sto im financijski nije pomogla. Jedna od najnemoralnijih pjevacica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare