To je to što me zanima!

Severina kao Pepeljuga: Svi su sretni, samo sam ja jadnica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Seve trenutačno zasigurno nema problema u ljubavi, pa je gledatelje slovenske Pop Tv nasmijala u ulozi tužne i siromašne Pepljuge. U videu izgovara sjetne rečenice
Vidi originalni članak

Pjevačica je na svom Facebook profilu postavila video u kojem glumi Pepeljugu. Riječ je o šaljivom skeču koji se emitirao na slovenskoj Pop TV. Severina (38) u kostimu Pepeljuge s metlom u ruci izgovara tužne i sjetne rečenice.

- Moj Bože, kakvi su to štosevi? Svi su ljudi sretni, samo sam ja jadnica, mene nitko ne voli. Zašto, pitam te Bože, kakva je to sudbina? Čime sam to zaslužila - jedan je od Severininih monologa.

Pjevačicu trenutačno zasigurno nema problema u ljubavi jer uživa u vezi sa srpskim kraljem bakra Milanom Popovićem (45). No, u skeču je naravno riječ o nesretnoj ljubavi koja ipak ima sretan kraj.

- S neba vjetrovi prijete sudbinom u raj ga vjetrovi nose. Bez njega nema života, sudbino nek i mene anđeli prose - nastavlja Seve u tužnom tonu. Video je postavljen povodom maškara.


Idi na 24sata

Komentari 4

  • čokolino321 03.03.2011.

    jučer ste članak stavili i maknuli danas opet pepeljuga..ha,ha daj seve ako si pjevačica onda to i budi nemoj se sramotiti,ili ti nemaš srama.lupajte minuse baš me briga,ali meni je ženska odvratna muškima super komad sa čobama od uha do uha ,filmić je super ali onaj na jahti žena guta sve . tko je sljedeći.

  • ava2000 02.03.2011.

    Seve, još koji estetski zahvat i buš bila kaj majkl đekson!!!!

  • zubicvila 02.03.2011.

    Ova nazovimo vijest je stavljena ujutro i ubrzo maknuta, no ponovit ću svoj komentar, imam toliko vremena! :-) Draga naša Severina iz dana u dan postaje sve jadnija i svakim danom iz sebe radi sve veću i veću kokoš! Nemam ništa protiv nje, i reći ćete , zašto čitam ako me ne zanima, al jednostavno ne shvaćam osobe koje konstantno pišu i pišu o njoj. Nema dana kada nije u 24, na tv-u, o večernjaku da ne pričam. Ne znam zašto je ona toliko bitna da joj se stalno pridodaje kutak na naslovnicama! Svi znamo kako je slavu postigla i bolje joj je da se sakrije u mišju rupu! Mislim da je to stvarno sramotno! Složite se il ne, nije uopće bitno, al ovo prelazi svaku mjeru! Meni se gadi kad ujutro kliknem na 24 a prva vijest SEVERINA! majk......e ti, poludim

Komentiraj...
Vidi sve komentare