To je to što me zanima!

Severina kopira Ivu Balaban: Obje 'furaju' istu mušku jaknu

Kolekcija pariške modne kuće postala je stvar prestiža, hrvatske trendseterice platile su je 2400 kuna i ne skidaju se iz kože. Seve je ambasadorica kolekcije
Vidi originalni članak

Iako se kolekcija Balmain rasprodala u tek nekoliko minuta, Severina (43) i Iva Balaban (36) uspjele su dograbiti svoje primjerke dizajnerskih krpica.

Jaknu je prije nekoliko dana prva odjenula Iva Balaban (36), supruga bivšeg nogometaša. Nakon nje odjenula ju je i Ivina prijateljica Severina (43). Balabanka nije zamjerila pjevačici što je kopira pa ju je pohvalila na društvenoj mreži. Cijena kožnate jakne je 2415 kuna. Prošli su tjedan obje bile na ekskluzivnom šopingu u H&M-u, kad je predstavljena Balmainova kolekcija. 

Pjevačica je hrvatska ambasadorica te kolekcije pa se već noćima na javnim nastupima pojavljuje u skupim haljinama i kombinacijama iz te kolekcije. Tako je neodlučna Splićanka barem nakratko riješila brigu oko odijevanja za nastupe jer joj menadžer na svaki koncert nosi desetke haljina kako bi ona pred sam nastup odabrala onu u kojoj se najbolje osjeća.

Grgur Žučko/PIXSELL

Za svjetskim trendovima ne kaska ni udovica ratnog zločinca Arkana, Svetlana Ražnatović Ceca, koja se na koncertu u austrijskom gradu Dornbirnu pojavila u Balmain X H&M haljini. Takvu istu haljinu nekoliko dana prije imala je Severina na dodjeli Elle nagrada. Cijena te haljine, koju je reklamirala Kendall Jenner iz klana Kardashian, je 3180 kuna, a čizama 2120 kuna. Seve je u potpunosti skinula “look“ koji je u kampanji imala mlada Kardashianka, dok je Ceca izostavila visoke čizme.

Trendseterica i vlasnica portala o luksuzu

Supruga nogometaša Boška Balabana ima vlastiti posao. Početkom godine pokrenula je lifestyle portal, a već je godinama jedna od najbolje odjevenih Hrvatica.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Zalosna 13.11.2015.

    Je ova Seve nezanimlljiva...opet se udala da bude na naslovnicam...smrc smrc

  • Chelavi 13.11.2015.

    ooooooo svemoguci boze

  • WOMANIZER 12.11.2015.

    "kopira".... zato što je jakna/haljina... dizajnirana baš za specifično samo jednu osobu valjda lol.... ta jakna je inspirirana jaknom michaela jacksona iz spota thriller. kao i dosta drugih odjevnih predmeta iz kolekcije. taj dizajner je dizajnirao za jakcsona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare