To je to što me zanima!

Severina mora na operaciju, a ispitivanje u slučaju sukoba sa sestrom bit će tek u veljači

Krajem prošle godine Općinsko državno odvjetništvo ispitivalo je svjedoke. Tada je trebala svjedočiti i majka sukobljenih sestara, Ana, no ispričala se zbog bolesti
Vidi originalni članak

Na splitskom Županijskom sudu ispituje se sukob Severine Vučković (50) i njene sestre Marijane Popović do kojeg je došlo prošlog ljeta u domu njihove majke Ane (84) u Splitu, a u kojem je slučaju pjevačica okrivljena za prijetnje.

Krajem prošle godine Općinsko državno odvjetništvo ispitivalo je svjedoke, a svjedočila je jedna starija članica obitelji Vučković. Tad je trebala svjedočiti i majka sukobljenih sestara, no ispričala se zbog bolesti.

Sljedeće saslušanje, kako doznajemo, trebalo bi biti u veljači jer Severina ima zdravstvenih problema, odnosno mora na operaciju. O kakvoj je točnoj operaciji riječ zasad nije poznato.

SPEKTAKL NA RIVI Severina podigla atmosferu u Splitu, započela stihom 'Ovo će biti dobra noć predosjećam...'

Svakako, pjevačica je rekla doći na sud kad joj budu saslušavali majku. Nakon provedene istrage DORH će utvrditi ima li osnove za podizanje optužnice protiv Severine. Podsjetimo, policija je privela Sevu na zagrebačkom aerodromu nakon što se sukobila sa sestrom. Sestra je završila na hitnoj zbog lakših ozljeda, a Seve je potom javno pokazala modrice. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • VLADEK72 15.01.2023.

    Ne znam zašto, ali čim vidim Seve sjetim se 2005. godine.

  • 14.01.2023.

    Ne bi trebalo takve osobe ismijavati...Jednostavno se ne snalaze u zivotu!

  • kriza 14.01.2023.

    Samo ti nama pjevaj,svi smo uz tebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare