To je to što me zanima!

Severina ne zna što je odmor: 'Kad se pretvorim u G. I. Jane'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica nikako ne preskače svoje treninge koji joj pomažu da ostane u formi. Da joj vježbanje ne pada teško, pokazala je fotografijom koju je objavila na Facebooku
Vidi originalni članak

Kako bi bez problema odrađivala brojne nastupe, Severina (42) redovito vježba. Pjevačica je sa svojim obožavateljima na Facebooku podijelila kako izgleda dio njezinog treninga. U opisu fotografije usporedila se s G.I. Jane, likom koji je glumica Demi Moore (51) utjelovila u istoimenom filmu. 

U filmu je riječ o prvoj ženi koja dospije na listu kandidata elitne SEAL jedinice američke vojske. Zajedno s muškim kolegama započinje s iznimno teškom obukom u neljudskim uvjetima. Iako obuku može prekinuti u svakom trenutku, ona ne odustaje. 

Tako i Seve radi punom parom. Trenira, odgaja sina, nastupa, a nedavno je nakon ljetnog hita 'Uno momento', izdala i singl 'More tuge' sa Sašom Matićem. Pjesma je u prvih 24 sata na YouTubeu skupila preko 785.000 pregleda. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • miiškoo 06.11.2014.

    gadi mi de stariji ljudi ostaju bez kuca jer nemaju placati racune jedva prezivljavaju a onda se ova kurvetina pojavi sramota

  • otilliaOS33 05.11.2014.

    kao prvo...mislim da zauzima previše prostora u medijima, drugo....ona je pjevačica, a najmanje se piše o njenom pjevanju i da ne nabrajam dalje....no opet je interesantno da su članci gdje se ona pojavi vrlo dobro popraćeni komentarima.

  • WOMANIZER 05.11.2014.

    super izgleda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare