To je to što me zanima!

Severina o Konstrakti: 'Ne znam jesam li nešto bolje vidjela...'

Na drugoj polufinalnoj večeri u finale je prošla Konstrakta, koja je Srbiju predstavljala na Eurosongu 2022. godine. Njezin nastup oduševio je i Severinu
Vidi originalni članak

U četvrtak je bila druga polufinalna večer 'Pesme za Evroviziju', a među izvođačima našla se Konstrakta s pjesmom 'Novo, bolje'. Glazbenica je prošla dalje u veliko finale, koje je u subotu. Čini se kako nastupe srpskih izvođača nije propustila ni Severina (51). Na svojim društvenim mrežama podijelila je Konstraktin nastup, a komentirala je i što misli o njemu.

NA 'PESMI ZA EVROVIZIJU' Konstrakta na pozornici mijesila kruh pa prošla u finale: 'Sama na sebe je napravila parodiju!'

Konstrakta je nastupala na drugoj polufinalnoj večeri 'Pesme za Evroviziju', a izborila se za prolazak u finale. Otpjevala je pjesmu 'Novo, bolje', a na pozornici je mijesila kruh. Pjevačica je bila obučena u bijelu odjevnu kombinaciju i sijedila je na stolcu, dok su oko nje bili plesači.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, Konstrakta je svojim nastupom opet oduševila brojne gledatelje. Ništa manjeg dojma nije ostala ni Severina, koja je objavila niz fotografija.

- Auuuuu - najprije je napisala pjevačica, a potom je dodala kako je nastup bio 'epski'. 

- Ne znam jesam li nešto bolje vidjela - poručila je Seve.

'BALKAN POP' Fanovi hvale pjesmu Stele Rade koja se nije plasirala na Doru, poruku podrške dobila od Seve

Prisjetimo se, Konstrakta je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2022. godine s pjesmom 'In corpore sano', a i tada je imala autentičan nastup. Trenutačno je pjevačica jedna od favorita u Srbiji, koja bi mogla predstavljati zemlju na Eurosongu. Pobjednika će izabrati 2. ožujka. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dobar loš zao No1 01.03.2024.

    Normalno bre srpkinja srpkinju podržava..

  • sanja t 01.03.2024.

    Izvrsno

  • boing707 01.03.2024.

    Je li ona izdala kakvu šperploču ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare