To je to što me zanima!

Severina poderala minijaturne hlače pa joj ispale bijele gaćice

Za snimanje spota pripremila je četiri različita outfita. Drugo izdanje nešto je pristojnije s obzirom na to da ovaj put ima hlače koje uspijevaju prekriti gaćice
Vidi originalni članak

Severina Kojić (46) ovo ljeto posvetila je isključivo svojoj glazbenoj karijeri. Suradnju je ponovno tražila van granica Lijepe naše, ali ovaj put u susjednoj Bosni i Hercegovini. U svom novom spotu za pjesmu ''Magija'' Splićanka se odlučila za oskudne kombinacije koje podsjećaju na modna izdanja svjetskih zvijezda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je za potrebe snimanja razderala minijaturne vruće hlačice pa su se u prvom planu našle bijele gaćice. Umjesto hlača gospođa Kojić odlučila se za mrežaste čarape, a gornji dio njenog outfita čine kožni prsluk i pleteni topić svezan u struku koji posebno naglašava grudi. 

Ovaj put si je zaista dala truda pa se, osim u spomenutoj, u spotu pojavljuje u još tri modne kombinacije. Drugo izdanje nešto je pristojnije s obzirom na to da ovaj put ima hlače koje uspijevaju prekriti gaćice. 

Za treću scenu izabrala je odjevnu kombinaciju u kojoj je još nismo imali prilike vidjeti. Sado-mazo stil koji je upotpunila debelim kožnim remenom, čipkastim grudnjakom, kratkim šlepom od tila i bijelim sandalama.

Za posljednju kombinaciju odlučila se za nešto pristojnije i glamuroznije izdanje. U dugoj bijeloj haljinom s kožnim rukavicama  na rukama i sunčanim naočalama na glavi zaplesala je s profesionalnim plesačima. 

SILIKONI I DRUGI FAZONI Seve je ostavila nos u 90-ima: To je radi devijacije septuma

Idi na 24sata

Komentari 77

  • cimerrr 29.07.2018.

    Sve te srbijanske pevaljke pokazuju gaće,ko fol slučajno,hehehe! Nije Kojićka nikakav izuzetak.

  • PeroTikulić 28.07.2018.

    zbljuv!

  • 28.07.2018.

    Ovaj put stvarno loše Seve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare