To je to što me zanima!

Severina podijelila nove fotke s rođendana: Ovo treba ponoviti

S krunom na glavi, u kratkoj bež haljinici i s osmijehom na licu pozirala je s velikim balonima, a prijatelji su se hvalili video-snimkama i fotografijama s proslave koje su objavljivali na svom Instagram profilu
Vidi originalni članak

Pjevačica Severina Kojić u nedjelju je proslavila 47. rođendan u društvu najbližih prijatelja, rodbine i kumova, ali i supruga Igora Kojića (31). Sada je pjevačica objavila novu seriju fotografija s proslave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S krunom na glavi, u kratkoj bež haljinici i s osmijehom na licu pozirala je s velikim balonima, a prijatelji su se hvalili video-snimkama i fotografijama s proslave koje su objavljivali na svom Instagram profilu.

- Sad kad se mladost naspavala trebamo ovo ponoviti - napisala joj je u komentar prijateljica nakon lude i razuzdane noći. Rođendan nije bio jedini povod za slavlje jer je Severinu 21. travnja prije četiri godine zaprosio suprug. 

Ipak, Severina je imala još razloga za slavlje. Nakon dugogodišnje karijere prešla je milijun pratitelja na društvenim mrežama. 

- Dobra brojka - komentar je ispod fotografije kojom se pohvalila i ukazala na svoj prvi milijun. 

POGLEDAJTE GALERIJU:

- Sretan rođendan, anđele moj - napisao je Igor na društvenoj mreži i u manje od sat vremena 'skupio' više od tisuću lajkova. 

ZANIMAJU IH SAMO AVANTURE I ZABAVA: Ovi horoskopski znakovi se nikad neće vjenčati

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Jozo iz Sinja 25.04.2019.

    Gledas svoju sliku i sve se mislis ko je na njoj...

  • jelkaa 25.04.2019.

    o gle miss Piggy na 6.slici :D

  • Vlad 25.04.2019.

    Igor joj poklonio bon za shopiranje phota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare