To je to što me zanima!

Severina: Pozivam baš sve zgodne dečke na koncert...

Severina kaže kako će koncert biti pravi spektakl. Gostovat će Goran Bregović, Doris Dragović i drugi. Dolazak su najavili i Slaven Bilić te I. Balić
Vidi originalni članak

Severina (36) je u zagrebačkom Dallas Music Shopu kupila prvih 50 ulaznica za svoj humanitarni koncert 21. prosinca u Zagrebu. Karte će darovati štićenicima Doma za nezbrinutu djecu koja žele studirati. Severina kaže kako će koncert biti pravi spektakl. Gostovat će Goran Bregović, Doris Dragović i drugi. Dolazak su najavili i Slaven Bilić, Gordan Kožulj te Ivano Balić.
- Na koncert pozivam baš sve zgodne dečke - našalila se Seve.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ivkanica 06.12.2008.

    uh koji dobar mantilic....ili sta vec je....

  • gucica 05.12.2008.

    Jadni mi Puležani kad nam ta kur... bude pjevala za novu!Ako je več želi glavni pulski mafijaš koji je i plača nek iznajmi hotelsku sobu,a nama neka da Gustafe za štalu,a ne tu kur...!

  • mekana 05.12.2008.

    Kako da je ne poznajemo.Stalno je po novinama i tv-u,a vidjela sam i njen pornić i fuj je.Lučićev pimpek joj je malo u guzi,malo u ustima i tko naizmjenično.O kakvoj ti moralnosti pričaš,palača?Seve je fuksa koja dobro zna svoj posao.Mnogi ljudi baš takve vole i ok.Za mene je bljak njena faca,a i ponašanje.Njene pjesme,takođe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare