To je to što me zanima!

Severina: Treba poštivati tuđu kulturu i običaje...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica je otkrila kako ju je na koncertu u Srbiji ponijela atmosfera te se sjajnoj publici odužila narodnom pjesmom i ponekim izmijenjenim stihom
Vidi originalni članak

Severina (37) je prije nekoliko dana u Kragujevcu stihu iz svog hita "Dalmatinka" dodala "I Srbijanka" što je diglo dosta medijske prašine u hrvatskim medijima. Pjevačica je gostovala u emisiji "Hrvatska uživo" gdje se osvrnula na nedavni koncert u Srbiji.
Seve je otkrila kako se jako dobro zabavila tijekom nastupa. Budući da je među publikom bilo 80% žena, dobra atmosfera ju je ponijela te je "Dalmatinki" dodala i "Srbijanku". Dodala je kako je većina publike tijekom koncerta pjevao uglas njene pjesme što joj je bilo drago te je odlučila vratiti im uslugu zapjevavši "Zlatibore, pitaj Taru". Pjevačica ne vidi ništa loše u tome da pjeva narodne pjesme koje nisu hrvatske. Zaključuje kako treba poštivati tuđu kulturu i običaje, a u politiku se ne želi upletati. Njeni komentari oko Zakona o umjetnoj oplodnji krivo su shvaćeni jer je na bini djelovala kao stand up komičar, a ne kao netko tko ima političke ambicije.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • cicciolina 16.09.2009.

    IRA27 evo ti odgovora: idu oni koji ne znaju ni čitat ni pisat :-)))))))))

  • tigrica-1 16.09.2009.

    Ma sad bi rekla kaj Severina poštuje!!! Tuđu kulturu i običaje??? A svoju kulturu i običaje??? Bitno je da je polugola ušla u crkvu! Prostakuša najobičnija-fuj!!!

  • svi_smo_doma 16.09.2009.

    Kako su se donedavno svi estradnjaci busali u prsa, svi veliki Hrvati, nikad više među Srbalje, a vidi ih sad\'; tko će prvi po pare...

Komentiraj...
Vidi sve komentare