To je to što me zanima!

Severina utjelovila grešnicu: Dva dana nakon pljačke došla na izložbu Dimitrija Popovića

U novom ciklusu slika na temu "Biblijske žene" pjevačica Severina je 'postala' Marija Magdalena. Seve se pojavila sva u bijelom, dobro raspoložena te je pozdravljala kolege
Vidi originalni članak

Dva dana nakon što su joj pljačkaši provalili u stan, vezali spremačicu i ukrali nakit, Severina Kojić (49 pojavila se na izložbi 'One su ovdje u Dubrovniku'. Riječ je o izložbi slika renomiranog slikara Dimitrija Popovića i umjetničkog fotografa Marka Vrdoljaka u palači Sponza.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je stigla u bijelom kombinezonu, dobro raspoložena te je pozdravljala kolege. Severina je u ciklusu posvećenom 'Biblijskim ženama' utjelovila grešnicu Mariju Magdalenu nakon što je prije 11 godina pozirala Popoviću kao Saloma.

Pjevačici je dugogodišnja želja bila utjeloviti Mariju Magdalenu nakon što je prije dvadesetak godina vidjela kako je Popović naslikao Terezu Kesoviju.

Osim Severine u ciklusu posvećenom "Biblijskim ženama" pozirale su: Nina Badrić, Franka Batelić, Maja Bajamić, Mia Begović, Zrinka Cvitešić, Gina Damjanić, Mia Dimšić, Nika Fleiss, Tereza Kesovija, Zdenka Kovačiček, Anđa Marić, Sandra Perković, Alma Prica, Ana Rucner, Jelena Veljača, Ana Vidović, Alka Vuica, Matija Vuica, Vanda Winter i Tihana Harapin Zalepugin.

Ni jedan od modela nije vidio konačnu sliku koja je nastala prvotnim poziranjem pred Vrdoljakovim fotoaparatom nakon čega su uslijedile slikarske Popovićeve intervencije. Severina je bila ugodno iznenađena svojom slikom Marije Magdalene.

UPALI U STAN U ZAGREBU Severini ukrali nakit iz stana. Razbojnici vezali spremačicu?

U Dubrovnik je stigla u utorak, nakon što je jutro provela u razgovoru s policijom i odsjela u luksuznom hotelu. U Zagreb se navodno vraća danas, u četvrtak, tijekom dana.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • BRestart koalicija 17.06.2021.

    sad me samo zanima stav osiguravajuće kuće koja je osigurala nakit i imovinu! hahaha krpaju se rupe u kućnom budžetu čini mi se.

  • XM12 17.06.2021.

    Nesudjena gospodja Popoic.

  • 17.06.2021.

    Ma dosadna je više,njezino je prošlo s 50 god se skidat na pozornici mi je sad vulgarno za gledati,a i pjesmice su joj sad za k..ac bezveze.Prošao je njezin voz

Komentiraj...
Vidi sve komentare