To je to što me zanima!

Severina velikom torbom skrivala trbuh nakon ručka

Pjevačica i menadžer jeli su japanske specijalitete sa stilistom Petrom Trbovićem. Severini je dosta pisanja o trudnoći pa je trbuh sakrila torbom...
Vidi originalni članak

Pjevačica je jučer bila u Zagrebu gdje je u društvu menadžera Tomislava Petrovića jela japanske specijalitete u restoranu u Kaptol centru. Na ručku je s njima bio i Petar Trbović, jedan od stilista za predstojeći koncert u Beogradu. Pri odlasku iz restorana Petrović Severinu štitio kišobranom, a ona se skrivala iza velike crne torbe. S obzirom da je taman išla s ručka, vjerojatno nije htjela da se mediji opet raspišu o njenoj navodnoj trudnoći pa je torbu držala na trbuhu. Severina (37) je koncert u Beogradu zamislila u šest odvojenih tematskih dijelova, prenosi srpski Blic. Htjela je početi s rockom, ali se to pretvorilo u rokoko, koji kasnije prelazi u kabare u maniri Edit Piaf.
- Taj ću dio, u kojem ću otpjevati 'Što me sad pitaš šta mi je', 'Pogled ispod obrva' i 'Tridesete', posvetiti  legendarnoj francuskoj pjevačici  Edit Piaf, koju jako volim - kaže Seve. U nastavku slijedi orijentalni dio, pa dalmatinski, potom malo 'naive' i za kraj disko. Pjevačica je odlučila napraviti događaj koji će se pamtiti zbog velikih očekivanja fanova i odlične prodaje karata. Na koncert, koji će biti 17. listopada u beogradskoj Areni, vodi četrdeset glazbenika, plesače i prateće vokale za koje je naručila čak osamdeset kostima.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • zekica 15.10.2009.

    a i fura se na edith piaf... mislim po broju muškaraca.

  • 20bucks 15.10.2009.

    E vidiš ADMINE, tako fino obrišeš cijeli komentar i ćao! A ovako ispadamo kreteni oba dva iako znamo da si samo ti kreten majmune jedan!

  • 20bucks 15.10.2009.

    Ja nisam napisao "ona" voli .... nego "yebačica" voli pjevačicu! Zato admine ili obriši cijeli komentar (kao i ovaj) ili nemoj srat po tekstu sa svojim glupim zamjenama ili ispravcima jer je to glupo kužiš. Šta misliš "JA sam ADMIN zamisli, pa mogu srat kako hoću" majmune jedan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare