To je to što me zanima!

Severina: Zbogom estrado, odoh ja u visoku umjetnost

Severina Vučković, koja se već nekoliko godina povremeno bavi umjetnošću uz pjevanje, odlučila je otići s estrade u kazalište i baviti se glumom
Vidi originalni članak

Pjevačica je izjavila kako namjerava s estrade otići u kazalište. U izjavi za Jutarnji list rekla je i kako u pop-kulturi nema toliko odstupanja od klišeja pa je zbog toga njen album 'Zdravo, Marijo' izazvao toliko zgražanja u javnosti. Naime, Severina (38) se na promociji pojavila odjevena u vjenčanicu kao mladenka, ali bez mladoženje. Iako je dosad glumila u nekoliko predstava i filmova te nedavno održala performans s umjetnikom Dimitrijem Popovićem u kojem je utjelovila Salomu, izjavila je kako ne gleda na sebe kao na pravog umjetnika jer je ona na tom polju još mala.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • roccobarocco 22.09.2010.

    Iskreno ja ne bih ni biciklu na nju naslonio...

  • lexaurin 22.09.2010.

    Ovoj trasherici bi preporučio jedino snimanje pornića

  • 20bucks 22.09.2010.

    Tebi se mora odati priznanje za umjetnost jer si zbog ničega ali baš NIČEGA poznata i bogata. To što ti prodaješ je običan trash i nemaš ama baš nikakve kvalitete vezane za bilo kakav umjetnički izražaj, pa ukoliko te ovi prihvate tamo to će im biti kao da su sebi pljunuli u lice. Sramota je kako ti nemaš mjere i osjećaja kada treba stati i da jednostavni ti nisi niti neka dobra pjevačica a kamoli glumica. Sve što si dobila (ne zaradila) je preko čkepi i tko zna čega sve, a ovo pjevanje je samo paravan. Nisi ti nikakva zvjezda niti izgledaš bogznakako! Može te bit stid!

Komentiraj...
Vidi sve komentare