To je to što me zanima!

Severinin menadžer: Milan joj ne pomaže u odabiru pjesama

Nakon što je srpski Blic objavio da Severini dečko Milan Popović pomaže u odabiru pjesama za novi album, njezin menadžer Tomislav Petrović demantirao je te napise
Vidi originalni članak

Nakon što je srpski Blic objavio da Severina Vučković s dečkom Milanom Popovićem trenutačno boravi u Zagrebu gdje zajedno biraju pjesme za njezin novi album, koji bi trebao biti objavljen u lipnju, njezin menadžer Tomislav Petrović demantirao je te natpise. Petrović kaže da pjevačica i njezin dečko trenutačno ni ne borave u Zagrebu. Blic je objavio da je pjevačica na novom albumu željela raditi s Goranom Bregovićem i Marinom Tucaković te da joj se to izjalovilo jer joj se Bregović zbog svojih obaveza nije mogao dovoljno posvetiti zbog čega joj je pripremio dvije, tri pjesme. Njezin menadžer kaže da nema istine u njihovim natpisima kao i u tome da će Seve u svibnju održati nekoliko koncerata po Srbiji.

Pročitajte izvorni članak s Blica

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mackica 33 17.03.2011.

    prava je ona Seve nacionale,bitno nek ima love,a ljubav ce doci sama po sebi..mozda zavrsi jos i sa Berlusconijem svit je malen :-)

  • tajnamoja 17.03.2011.

    Taj Bregović je pun inspiracije .

  • 17.03.2011.

    Milan mnogo fin covek, ima milijone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare