To je to što me zanima!

Severinin Igor ljubio je Natašu, koja je nekada bila Nebojša?

Iako nije htjela otkriti detalje veze jer je Igor danas oženjen čovjek, transseksualka Nataša Maza (33), prema pisanju srpskih medija, bila je u vezi sa Sevkinim dragim
Vidi originalni članak

U telefonskom razgovoru također je bila diskretna.

- Glupo mi je išta govoriti, čovjek se oženio. To što smo imali, imali smo. Ne bih narušavala nečiju sreću - kaže Nataša, koja se prije osam i pol godina podvrgnula kirurškom zahvatu i promijenila spol. Do tada se zvala Nebojša Kornesko, a svoju životnu priču objavila je proljetos pred TV kamerama kao sudionica showa 'Parovi'. Nedavno se pojavila i u srpskoj verziji 'Farme'.

- Od rođenja sam se osjećala kao djevojčica i sretna sam da sam se uspjela izboriti za svoje pravo da postanem žena. Prošla sam doista mnogo teških trenutaka u životu. Nakon operacije izgubila sam četiri posla, pa sam se posvetila pjevanju - kaže Nataša.

U međuvremenu njezine pjesme 'Trepavice' i 'Lepotan' postale su u susjednoj državi radijski hitovi. Na pitanje gdje se podvrgnula kirurškom zahvatu Maza kaže:

- Operaciju sam napravila u Beogradu jer su tamo najbolji stručnjaci na tom polju. Grudi su mi narasle od hormonske terapije - pohvalila se pjevačica Maza.

Na pitanje je li ona na društvenoj mreži ostavila status 'Mali Keba ima velikog, a veliki malog' Maza je odgovorila potvrdno, a potvrdila je i da je objavila kolaž fotografija muškaraca koji su imali značajno mjesto u njenom životu, među kojima su Igor Kojić i njegov otac Dragan Kojić Keba, pa neki nagađaju da je Maza osvojila srce i tate i sina.

Tatu Kojića je navodno upoznala prije 12 godina na zabavi u Požarevcu, na kojoj je Keba pjevao.

Prema pisanju srpskih medija, Maza i Igor Kojić intenzivno su se družili prije no što se nogometni menadžer zaljubio u Severinu. Ne zna se kad su se točno upoznali, ali su navodno počeli izlaziti nakon susreta na televizijskoj postaji kamo je Igor došao s ocem. Tata Keba je nakon toga gostovanja otišao kući, a Nataša i Igor u kafić. Navodno su nakon toga otišli na večeru, a uskoro i u apartman blizu Kalemegdana. Upućeni kažu da su njihovi susreti nakon večere obično završavali u hostelu ili apartmanu. Danas je Nataša Maza u sretnom braku, ali nije htjela otkriti s kim jer kaže da taj muškarac nije iz javnog života.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Anonymous1950 24.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jdn 24.12.2015.

    barem se nije trebao brinuti da u draga ostane trudna

  • cissy 24.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare