Obavijesti

Show

Komentari 68

Severinin Igor ljubio je Natašu, koja je nekada bila Nebojša?

Severinin Igor ljubio je Natašu, koja je nekada bila Nebojša?
3

Iako nije htjela otkriti detalje veze jer je Igor danas oženjen čovjek, transseksualka Nataša Maza (33), prema pisanju srpskih medija, bila je u vezi sa Sevkinim dragim

VIDEO

U telefonskom razgovoru također je bila diskretna.

- Glupo mi je išta govoriti, čovjek se oženio. To što smo imali, imali smo. Ne bih narušavala nečiju sreću - kaže Nataša, koja se prije osam i pol godina podvrgnula kirurškom zahvatu i promijenila spol. Do tada se zvala Nebojša Kornesko, a svoju životnu priču objavila je proljetos pred TV kamerama kao sudionica showa 'Parovi'. Nedavno se pojavila i u srpskoj verziji 'Farme'.

- Od rođenja sam se osjećala kao djevojčica i sretna sam da sam se uspjela izboriti za svoje pravo da postanem žena. Prošla sam doista mnogo teških trenutaka u životu. Nakon operacije izgubila sam četiri posla, pa sam se posvetila pjevanju - kaže Nataša.

U međuvremenu njezine pjesme 'Trepavice' i 'Lepotan' postale su u susjednoj državi radijski hitovi. Na pitanje gdje se podvrgnula kirurškom zahvatu Maza kaže:

- Operaciju sam napravila u Beogradu jer su tamo najbolji stručnjaci na tom polju. Grudi su mi narasle od hormonske terapije - pohvalila se pjevačica Maza.

Na pitanje je li ona na društvenoj mreži ostavila status 'Mali Keba ima velikog, a veliki malog' Maza je odgovorila potvrdno, a potvrdila je i da je objavila kolaž fotografija muškaraca koji su imali značajno mjesto u njenom životu, među kojima su Igor Kojić i njegov otac Dragan Kojić Keba, pa neki nagađaju da je Maza osvojila srce i tate i sina.

Tatu Kojića je navodno upoznala prije 12 godina na zabavi u Požarevcu, na kojoj je Keba pjevao.

Prema pisanju srpskih medija, Maza i Igor Kojić intenzivno su se družili prije no što se nogometni menadžer zaljubio u Severinu. Ne zna se kad su se točno upoznali, ali su navodno počeli izlaziti nakon susreta na televizijskoj postaji kamo je Igor došao s ocem. Tata Keba je nakon toga gostovanja otišao kući, a Nataša i Igor u kafić. Navodno su nakon toga otišli na večeru, a uskoro i u apartman blizu Kalemegdana. Upućeni kažu da su njihovi susreti nakon večere obično završavali u hostelu ili apartmanu. Danas je Nataša Maza u sretnom braku, ali nije htjela otkriti s kim jer kaže da taj muškarac nije iz javnog života.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama