To je to što me zanima!

Menadžer: Nije točno da Seve planira roditi carskim rezom

Severinin menadžer Tomislav Petrović demantirao je napise prema kojima je Milan Popović rodilištu donirao pet krevetića kao i da će pjevačica roditi carskim rezom
Vidi originalni članak

Nakon što je objavljeno da je Milan Popović (46) splitskom rodilištu donirao pet toplih krevetića, Severinin (39) menadžer Tomislav Petrović demantirao je takve napise. Komentirao je kako nije istina ni da bi pjevačica trebala roditi 3. veljače i to carskim rezom.

- Nije točno da Severina ima namjeru roditi carskim rezom. Isto tako, nije točno da je Milan rodilište opremio toplim krevetićima - rekao nam je Petrović.

Nakon što je iza Nove godine zbog blažih komplikacija u uznapredovaloj fazi trudnoće primljena u rodilište, Severina (39) je iz preventivnih razloga ostala u bolnici. Njezin zaručnik Milan svakodnevno je zove jer trenutačno boravi u Srbiji zbog poslovnih obaveza. O pjevačici se brine šef splitske ginekologije Tomislav Strinić, a o pacijentici i njezinom zaručniku osoblje bolnice ima samo riječi hvale. Dodaju da je pjevačica jako ugodna osoba koja jede bolničku hranu i ne traži nikakav poseban tretman, a Milana opisuju pristojnim i ugodnim čovjekom.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Diba 25.01.2012.

    zar je i ovo tema za portala? sramota šta se sve piše kao vijest, ostavite ženu na miru neka samo rodi živo i zdravo, sve drugo je sporedno.

  • Katica_2 25.01.2012.

    pa što koga brine kako će roditi kako god mora van svašta

  • čiji smo 25.01.2012.

    ona bu po duhu svetom a 24h bude pratio u živo :):) btw, Štefica iz moje ulice bu rodila oko 1.3. ima dečkića aj majke ti pošaljite ovog novinara , to je grđevac mjesto pri bjelovaru , si znaju Štefu , dela pri dućanu kod gazda Jože i oće navek dati na teku špeceraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare