To je to što me zanima!

Severinina atraktivna suradnica naprasno prekinula zaruke s nogometašem i otišla u London

Renomirana plesačica prestala je nositi svoj zaručnički prsten. Par je bio poznat po izražavanju svoje ljubavi na društvenim mrežama, a obožavali su otok Hvar, no danas se više ni ne prate
Vidi originalni članak

Ukrajinska plesačica Nadiya Bychkova (35) prekinula je zaruke sa slovenskim nogometašem Matijom Škarabotom (33) s kojim ima kćerkicu Milu (5), piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nadiya i Matija već neko vrijeme nisu zajedno. On je posvećen svojoj nogometnoj karijeri u Sloveniji, a Nadiya pretežno živi u Londonu. Njezine turneje 'Strictly' i 'Strictly Live' traju pola godine i na kraju im je predanost poslovima samo otežala vezu. Između njih i dalje postoji puno ljubavi i poštovanja, a Mila jest i uvijek će biti njihov prioritet - potvrdio je izvor blizak paru.

Zadnja objava para je na Nadijinom Instagramu koja je bila još u lipnju, a Matija ju više ne prati.

- Sretan Dan očeva, Matija Škarabot. Ova lijepa veza između kćeri i oca je jako važna. Tako sam sretna što mogu vidjeti ovakav trenutak između njih. Hvala ti što si najbolji tata našoj prekrasnoj djevojčici. Volimo te – napisala je plesačica u opisu objave koja je raznježila njene pratitelje.

Plesačica je 'uhvaćena' da je u posljednja dva tjedna prestala nositi svoj dijamantni zaručnički prsten, a par više ne komunicira jedno s drugim na društvenim mrežama.

Nadiya i Matija su posljednjih nekoliko godina redovno ljetovali na Hvaru gdje bi svaki dan 'počastila' svoje pratitelje atraktivnim fotkama na kojima je njena figura u bikiniju bila u prvom planu.

Inače, Nadiya već ima jedan brak iza sebe s ruskim plesačem Sergejem Konovalcevom od kojeg se rastavila 2015. godine. U međuvremenu bavila se i manekenstvom gdje je također 2015 krasila naslovnicu Playboya. Osim svog tog uspjeha atraktivna Ukrajinka je surađivala sa Severinom (49) koja često lajka njezine objave na Instagramu.

GLEDAJTE NAŠU NOVU SERIJU 'BUKI I TARIK' NA YOUTUBE KANALU: 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 21.01.2022.

    Whoo???

  • Charlie22 21.01.2022.

    Gradi nogometnu karijeru u 34. godini aahaahaaaa .,.....!!!

  • 21.01.2022.

    Naprasno?-Mislite iznenadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare