Obavijesti

Show

Komentari 5

Severinina atraktivna suradnica naprasno prekinula zaruke s nogometašem i otišla u London

Severinina atraktivna suradnica naprasno prekinula zaruke s nogometašem i otišla u London
7

Renomirana plesačica prestala je nositi svoj zaručnički prsten. Par je bio poznat po izražavanju svoje ljubavi na društvenim mrežama, a obožavali su otok Hvar, no danas se više ni ne prate

VIDEO

Ukrajinska plesačica Nadiya Bychkova (35) prekinula je zaruke sa slovenskim nogometašem Matijom Škarabotom (33) s kojim ima kćerkicu Milu (5), piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:24

- Nadiya i Matija već neko vrijeme nisu zajedno. On je posvećen svojoj nogometnoj karijeri u Sloveniji, a Nadiya pretežno živi u Londonu. Njezine turneje 'Strictly' i 'Strictly Live' traju pola godine i na kraju im je predanost poslovima samo otežala vezu. Između njih i dalje postoji puno ljubavi i poštovanja, a Mila jest i uvijek će biti njihov prioritet - potvrdio je izvor blizak paru.

Zadnja objava para je na Nadijinom Instagramu koja je bila još u lipnju, a Matija ju više ne prati.

- Sretan Dan očeva, Matija Škarabot. Ova lijepa veza između kćeri i oca je jako važna. Tako sam sretna što mogu vidjeti ovakav trenutak između njih. Hvala ti što si najbolji tata našoj prekrasnoj djevojčici. Volimo te – napisala je plesačica u opisu objave koja je raznježila njene pratitelje.

Plesačica je 'uhvaćena' da je u posljednja dva tjedna prestala nositi svoj dijamantni zaručnički prsten, a par više ne komunicira jedno s drugim na društvenim mrežama.

The Fall Ball 2018

Nadiya i Matija su posljednjih nekoliko godina redovno ljetovali na Hvaru gdje bi svaki dan 'počastila' svoje pratitelje atraktivnim fotkama na kojima je njena figura u bikiniju bila u prvom planu.

Strictly Come Dancing Launch 2019 - London

Inače, Nadiya već ima jedan brak iza sebe s ruskim plesačem Sergejem Konovalcevom od kojeg se rastavila 2015. godine. U međuvremenu bavila se i manekenstvom gdje je također 2015 krasila naslovnicu Playboya. Osim svog tog uspjeha atraktivna Ukrajinka je surađivala sa Severinom (49) koja često lajka njezine objave na Instagramu.

Strictly Come Dancing odlazi na britansku turneju

GLEDAJTE NAŠU NOVU SERIJU 'BUKI I TARIK' NA YOUTUBE KANALU: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao