To je to što me zanima!

Severinino društvo na Korčuli 'ulovilo' Matthewa i Woodyja

Splitska fotografkinja Sonja Dvornik prvo je objavljivala fotografije sa Severinom, s kojom je inače bliska prijateljica, a kasnije se pohvalila s fotografijama glumaca
Vidi originalni članak

Severina (50) i njezina ekipa na Korčuli su sreli holivudske glumce Woodyja Harrelsona (60) i Matthewa McConaugheyja (52).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Splitska fotografkinja Sonja Dvornik prvo je objavljivala fotografije sa Severinom, s kojom je inače bliska prijateljica, a kasnije se pohvalila s fotografijama glumaca.

SRDAČAN SUSRET Zrinka Cvitešić posjetila zvijezde na jahti: Grlila McCounagheyja i pričala sa Spadeom i Woodyjem

Čini se da su fotografije nastale u restoranu Vrnik Arts Clubu, gdje se Severina nalazila s prijateljicama. Pjevačica nije objavila fotografije s holivudskim glumcima, ali je podijelila kako uživa na Korčuli u društvu svojih prijateljica.

Protiv Severine se na zagrebačkom Općinskom prekršajnom sudu vodi postupak zbog remećenja javnog reda i mira, tužbu je pokrenula socijalna radnica Centra za socijalnu skrb Maksimir koju je pjevačica je vrijeđala na Valentinovo ove godine. Ročište je određeno za 14. rujna. Osim toga, čeka je i ročište na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu zbog povrede prava osobnosti i naknade štete, tužbu je podnijela splitska sutkinja Lucija Lasić.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 19.07.2022.

    Cvitešićka je za razliku od ove dvije radila sa njima. Ove si žele podignuti rejting 😁

  • Slavonka60 19.07.2022.

    Malo prije se sa istima naslikava Cvitešićka, sad i ova.Što nam time žele reći?

Komentiraj...
Vidi sve komentare