To je to što me zanima!

Sevka je poručila: Hvala svima što ste uložili srce, dušu i život

Zahvaljujem svima što ste uložili i srce i dušu, svoje talente i živote i što ste sve to ostavili na bini i bili tu u najtežim trenucima, rekla je Severina.  Nastupom u Sloveniji završila je svoju turneju
Vidi originalni članak

Nakon Splita, Beograda i Zagreba, Severina Kojić (47) imala je koncert u Ljubljani u Areni Stožice u sklopu turneje 'The Magic Tour'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Želim da ovo bude koncert ljubavi - poručila je pjevačica prije samog nastupa. Na društvenim mrežama sa svojim je pratiteljima podijelila nekoliko fotografija i snimaka, a nakon što je odradila posljednji koncert u sklopu turneje, svima se zahvalila.

- Zahvaljujem svima što ste uložili i srce i dušu, svoje talente i živote i što ste sve to ostavili na bini i bili tu u najtežim trenucima - rekla je Severina. Nastupom u Sloveniji završila je svoju turneju. 

S njom je nastupilo i 16 plesačica, a vježbajući svakodnevno koreografiju s njima, pjevačica je 'nabila' formu i mišiće. Seve je u zagrebačkoj Areni pjevala tri sata, a pred kraj koncerta pjevala je 'Rođeno moje', svoju najnoviju pjesmu. 

- Ovo pjevam ne samo za svog sina, već za svu dicu i za sve majke - rekla je Severina, koja je usred pjesme zaplakala. 

Ovu je turneju posvetila teatrologinji i spisateljici Mani Gotovac, plesnoj koreografkinji Lepoj Smoje i kazališnom redatelju Tomažu Panduru.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • cok 24.12.2019.

    Stvarno loše izgledaš. Daj se sredi.

  • Mrkopalj 23.12.2019.

    Pa sto ako je polugola ima sta i pokazati za razliku od ljubomornih baba

  • moj.zli.brat.blizanac 22.12.2019.

    Bako, bakice..

Komentiraj...
Vidi sve komentare