To je to što me zanima!

Shakira je iznijela iznenađujuće detalje veze s bivšim: Do 2015. nisu započeli zajednički život

Pjevačica i nogometaš nedavno su prekinuli svoju dugogodišnju vezu, a nakon prekida protiv nje su podignute teške optužbe zbog poreznih prekršaja koje je navodno počinila
Vidi originalni članak

Pjevačica Shakira (45) prošli petak je na sudu otkrila do sada nepoznate činjenice o njezinom odnosu s bivšim partnerom Gerardom Piqueom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Shakira se trenutno brani zbog navodnih poreznih prekršaja koje je počinila u razdoblju od 2012. i 2014. godine. Pjevačica ne priznaje krivicu te je rekla kako do 2015. godine nije bila državljanka Španjolske.

U BARCELONI Shakira i Pique prodaju bivše ljubavno gnijezdo: Elitna vila koštat će 12 do 16 milijuna eura

Javnost je ova informacija začudila, a razlog je taj što su se ona i njezin bivši upoznali 2010., a 2015. su dobili drugo dijete. Shakira je tvrdila kako njezina veza s nogometašem tada još uvijek nije bila dovoljno čvrsta kako bi ona svoje kolumbijsko državljanstvo promijenila u španjolsko.

Pjevačica je također izjavila da kod njih nije bilo čvrste obveze, a da su se viđati mogli samo tijekom praznika ili putovanja. Tek su se, kako ona kaže, 2014. godine odlučili za zajednički život u Španjolskoj.

BEZ OBAVEZE Ovi slavni parovi braku su rekli 'ne': Oprah je u vezi 36 godina, Goldie i Kurt zaljubljeni već 39

Shakiri zbog prekršaja prijeti i do osam godina zatvora, ali s obzirom da nema kriminalni dosje postoji mogućnost da će izbjeći zatvorsku kaznu.

POGLEDAJTE VIDEO: TARIK FILIPOVIĆ REAGIRAO NA BITANGE I PRINCEZE

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare