To je to što me zanima!

Shakira je Piquea pozvala na rođendan, nije došao na glavni ulaz nego preko susjedne kuće

Pjevačica i nogometaš prekinuli su dugogodišnju vezu, a razlog je, kako se kasnije saznalo, bila prevara. Nakon prekida započele su drame između bivših partnera
Vidi originalni članak

Pjevačica Shakira (45) i umirovljeni nogometaš Gerard Pique (35) ipak su, čini se, ostali u dobrim odnosima unatoč svim sukobima u posljednje vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Shakira je tako pozvala Piquea u svoj dom, kako bi zajedno proslavili 10. rođendan njihovog sina. Piquea su uhvatili ispred kuće u autu, a nije skidao osmijeh s lica. S proslave je otišao u društvu starijeg sina Milana, a u Shakirin dom je ušao kroz susjednu kuću, onu njegovih roditelja.

Pjevačica je ovih dana zahvalila obožavateljima na podršci tako što je izašla na balkon svoje kuće i mahala onima koji su stajali ispred.

Kolumbijska pjevačica je prije nekoliko dana objavila novu pjesmu, a stihove je posvetila bivšem partneru koji ju je prevario. Nakon što je pjesma izašla, drame između bivših neko vrijeme nisu prestajale.

On je nju javno ismijao zbog nekih od stihova, a ona je njemu vraćala istom mjerom. U jednom trenutku je čak na svoj balkon stavila lutku vještice, koja je gledala ravno u dvorište nogometaševe obiteljske kuće.

POGLEDAJTE TRAILER NOVOG SERIJALA 'SPOJ NA SLIJEPO'

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zorozimba 24.01.2023.

    Je li došao s Puntom, Twingom, što li je već....

  • sljastrava 24.01.2023.

    Još se stara koka nada

  • Demetra ⚜💙_17 24.01.2023.

    Pozvala ga je na SINOV rođenda, ne na svoj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare