To je to što me zanima!

Shakira pokazala kako maleni Sasha navija za tatu Piquea

Kolumbijska pjevačica objavila je sliku svog i Piqueovog sina te prikupila više od 360 tisuća lajkova. Mališan je navijao za svog tatu koji je zabio pobjednički gol na utakmici protiv Češke
Vidi originalni članak

Dok je Gerard Pique (29) vodio Španjolsku u pobjedu, njegova partnerica Shakira (39) bodrila ga je od kuće sa svojim sinovima. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju ponosnog Sashe Piquea Mebaraka (1). Sin pjevačice i nogometaša vatreno je navijao za svog tatu, a sliku je lajkalo više od 360 tisuća ljudi.

Gerard i Shakira zajedno su od 2010. kada su se upoznali na snimanju njezinog spota 'Waka Waka' za svjetsko nogometno prvenstvo te godine. Potvrdili su vezu godinu dana kasnije zajedničkom fotografijom na Facebooku, a 2013. rođen je njihov prvi sin Milan.

 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Azur 15.06.2016.

    Zena, koja kraj uspjesne karijere, sretne porodice,bavi se humanitarnim radom. Jedan dio svoje zarade daje za pomoc siromsnim u Africi.

  • kung fu panda 15.06.2016.

    joj kaj je slatki mali

  • davac 14.06.2016.

    NEOPISIVO...Prekrasno da uči djecu da navijaju za tatu. Za kog bi trebali? Oboje imaju novaca i ni jedan od njih nije sa drugim ko sponzoruša. Ljubav. Čestitke

Komentiraj...
Vidi sve komentare