To je to što me zanima!

Shakira se kao 16-godišnjakinja okušala i u glumi, ali danas ju je zbog uloge u seriji sramota

Znao sam da će ta djevojka postići nevjerojatan uspjeh, prije ili kasnije. Nisam bio iznenađen kada je postala zvijezda, rekao je redatelj serije u kojoj je pjevačica glumila
Vidi originalni članak

Kolumbijska pjevačica Shakira (46) je kao tinejdžerica maštala o drugom zanimanju. Sa samo 16 godina imala je ulogu u seriji 'El Oasis', a sanjala je o tome da bude glumica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je bila popularna i kao glumica, ubrzo je shvatila da se želi baviti pjevanjem. Redatelj serije, Pedro Mogollon, otkrio je kako se Shakira uvijek izdvajala od ostalih glumaca, iako je tada bila vrlo mlada.

NIJE ODUŠEVLJENA IDEJOM Piqueovoj curi ponudili milijun dolara za jednu fotografiju

- Znao sam da će ta djevojka postići nevjerojatan uspjeh, prije ili kasnije. Nisam bio iznenađen kada je postala zvijezda, znali smo da će uspjeti - rekao je Pedro za Buen Dia Colombia.

Bila je uspješna, ali ju je kasnije bilo sramota njene uloge. I danas taj period krije od javnosti, a čak je otkupila i sva prava od Cenpro TV-a te obrisala gotovo sve videe iz serije s interneta.

- Nije joj se sviđalo kako izgleda. Htjela je biti plavuša i to je bila njezina odluka. Jednoga sam dana stigao u Cenpro po svoju plaću, a onda su mi rekli da postoji još jedan ček za mene budući da je netko kupio prava. Znao sam da toga više neće biti na televiziji - otkrio je Mogollon.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • langweilig 05.04.2023.

    Jako lijepa i prirodna zena, plus super pjeva. Stas vise

  • mars7 05.04.2023.

    Shakira je super

  • 05.04.2023.

    Malo mi Jelena Perčin vuče na nju

Komentiraj...
Vidi sve komentare