To je to što me zanima!

Shakiri na plaži 'ispala' rebra, pokazala vitku figuru u bikiniju

Pjevačica i njezina obitelj viđeni su na španjolskom otoku Pitiusasu. Shakira je na sebi imala žuti bikini sa šarenim uzorkom te kasnije i sunčane naočale
Vidi originalni članak

Kolumbijska pjevačica Shakira (45) može se pohvaliti sjajnim glasom, ali i stasom, što je dokazala i na jednoj plaži u Španjolskoj. Provela je sunčan dan uživajući sa svojim sinovima, a to naravno nije moglo proći bez paparazza.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, pjevačica i njezina obitelj viđeni su na španjolskom otoku Pitiusasu. Shakira je na sebi imala žuti bikini sa šarenim uzorkom, a kasnije i sunčane naočale. Kosu je svezala u neurednu punđu, a lice je ostavila bez šminke kako bi uhvatila barem malo sunčevih zraka. 

U prvi plan pala je njezina vitka figura koja je i dalje besprijekorna. Čini se da poprilično brine o svom tijelu. Inače, Shakira je jedna od rijetkih zvijezda koja nije radila korekcije na sebi, a jednom je prilikom izjavila kako voli prirodan izgled te da najviše brine o zubima.

Pjevačica je 12 godina u vezi sa španjolskim nogometašem Gerardom Piqueom (35), a zajedno imaju dvojicu sinova, Milana (9) i Sashu (7). 

Zaljubili su se u Južnoafričkoj republici, gdje je Shakira snimala spot za himnu svjetskog nogometnog prvenstva'Waka Waka' 2010. A njihovu vezu započela je Piqueova poznata rečenica koju je tada rekao Shakiri:

- Pobijedit ću samo kako bih te ponovno vidio i izveo na romantičnu večeru - rekao je, i tako je bilo. 

PAR SKUPA SLAVI ROĐENDAN Ljubav Shakire i Piquea počela je na stadionu: 'Osvojit ću titulu prvaka samo da te opet vidim!'

Shakira je 2017. godine doživjela tešku ozljedu glasnica. Prolazila je kroz jedno od najtežih razdoblja u životu, a koje se odrazilo na njezinu vezu.

- Gerard mi je rekao da ne želi budućnost s ogorčenom ženom, da svi stvaraju glazbu vani dok sam ja zatvorena u kući s djecom - ispričala je pjevačica u jednom od intervjua, no istaknula je da joj je suprug bio podrška. Nakon što se oporavila, vratila se glazbenoj karijeri, a njihova je ljubav ponovno ojačala. 

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU TARIKA I BUKIJA

Idi na 24sata

Komentari 17

  • XM12 25.04.2022.

    Mora paziti na svoju figuru kad ima deset godina mladjeg muza.

  • Dory Ri.. 24.04.2022.

    mislio sam sise kad ono rebra iskocila...

  • 24.04.2022.

    Vitka figura na dva stabilna kratka balvana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare