To je to što me zanima!

Zvijezda Beverly Hillsa otkrila da joj se rak proširio na mozak: 'Boji se, snimka je potresna'

Sretna sam što imam odlične liječnike i tehničare. Ali, strah, previjanja, vrijeme u kojem se to događalo, napisala je glumica
Vidi originalni članak

Glumica Shannen Doherty (52) otkrila je da joj se zdravlje pogoršalo, rak dojke u četvrtom stadiju joj je metastazirao na mozak.

SHANNEN DOHETRY Teška životna priča zvijezde iz 'Beverly Hillsa': Ponovo ima rak dojke, sve izgubila u požaru...

Glumica je na društvenim mrežama podijelila video s radijacije, s kojom je krenula 12. siječnja, kada je i saznala da se bolest raširila.

- 12. siječnja je počela prva runda radijacije. Moj strah je očit. Jako sam klaustrofobična i puno toga mi se događalo u životu. Sretna sam što imam odlične liječnike i tehničare. Ali, strah, previjanja, vrijeme u kojem se to događalo... Ovako rak može izgledati - napisala je Shannen ispod videa koji možete pogledati OVDJE.

Doherty je 2015. godine prevladala rak dojke, ali je u veljači 2020. otkrila da joj se bolest vratila. U siječnju, kada je otkrila da je rak metastazirao, je prolazila i kroz razvod od Kurta Iswarienka.

PUKLA LJUBAV Brenda iz 'Beverly Hillsa' se razvodi nakon 11 godina braka

Tada je glumica progovorila o teškom periodu kroz koji je prolazila kada joj je ponovno dijagnosticiran rak.

- Užasnuta sam. Patim najviše zbog supruga, Kurta Iswarienka i moje majke kojima ovo jako teško pada. Opet imam rak, stadij 4. On je metastazirao u moje tijelo i znam što to znači. Pitala sam se mnogo puta: 'Zašto ja?', a onda si kažem: 'A zašto ne ja?'. Teško mi je - rekla je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • HuremSultana 07.06.2023.

    eto koliko je Amerika napredna a oni ocito nemaju preventivne pozive za mamografiju i ultrazvuk dojke zenama kad napune 50 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare