To je to što me zanima!

Shannen Doherty: Zbog raka sam postala sasvim druga žena

Prvi put otkad je otkrila da boluje od raka, glumica je bila gošća u talk showu. Voditeljici Chelsea Handler otkrila je na koji način ju je bolest promijenila i kako se s njom svakodnevno nosi
Vidi originalni članak

Sve ovo vrijeme sam mislila da sam hrabra i graciozna, no zapravo sam se skrivala. Ima dana kad zaista mislim da neću uspjeti, no pokušavam ostati snažna, rekla je Shannen Doherty (45).

Glumica, najpoznatija po ulozi Brende iz hit serije 'Beverly Hillsa', s rakom dojke se bori više od godinu dana. Bila je na mastektomiji, no stanice tumora prešle su na okolno tkivo, pa mora ići na kemoterapije.

U showu komičarke i voditeljice Chelsea Handler otkrila je kako ju je rak promijenio.

- Čini mi se da sam postala druga žena. Nekad pogledam u supruga i pomislim: ‘Jako mi je žao, frajeru’. Rak me naučio skromnosti - rekla je glumica.

Razgovor sa Shannen toliko je ganuo Chelsea da je počela plakati. 

- Hej, nemoj plakati, molim te - kroz smijeh je Doherty rekla voditeljici čija majka je prije deset godina umrla od raka dojke. 

Glumica je nedavno na Instagramu otkrila da u posljednje vrijeme često sreće Handler te da joj to bio dovoljan 'znak' da prihvati poziv u televizijsku emisiju. 

- Nekada pravi ljudi dođu u tvoj život u pravo vrijeme - napisala je Doherty.

Putem društvenih mreža, Shannen obožavatelje redovito izvještava o svojem stanju.

- Za sve koji boluju od raka: budite hrabri, jaki i pozitivni - poručila mi je Shannen.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • alice111 29.10.2016.

    Zaista joj želim ozdravljenje i snagu da sve izdrži, kao i njeni bližnji. .. no osim moralne podrške i samosažaljenja ( mnogi zanju koja je to patnja, sigurno su imali barem jednu blisku osobu s opakom bolešću) ne vidim konkretne poteze....recimo osim što je brenda iz 90210 , da li su njih dvije odlučile skupiti neke ljude iz svoga svijeta i napraviti humanitarnu akciju , jer mnogi nemaju sredstava za liječenje, a kamo li izlječenje?!

  • Mira&Mira 28.10.2016.

    zar čovjeka uvjek nešto treba pogoditi da bi posložio prioritete u životu zar ne možebez toga, može i te kako...

  • --- DAVOR --- 28.10.2016.

    Baš kao i bivši pijanci, narkomani, kurve kad dođu do ruba i pogledaju smrti u oči tek tad shvate vrijednost i ljepotu života. Znate li što je najveća vrijednost života? To što je jedan jedini jer da ih imamo desetak za svaki bi mislili ahh baš me briga za ovaj usr..ni život sljedeći će biti bolji i onda bi došli do zadnjeg i dobro dobro razmislili. O čemu? Pa ovdje si jedan jedini put uživaj u svakoj sekunid sreće a iz negativnosti uči, dopusti da te očvrsnu i idi dalje sa svakom pobjedom nad negativnim još jaći. Živi svaki dan ko da je posljednji jer jednom kad se ujutro probudite taj dan će i biti posljednji samo vi nečete znat da je posljedni a voljeli bi da znate zar ne? Zašto?? Pa učinili biste više, bolje toga dana, samo da ste znali. Živite sve to samo poštujući jedno jedino pravilo: "NE UČINI DRUGOME ŠTO NE ŽELIŠ ZA SEBE"!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare