To je to što me zanima!

Shannen se unatoč zračenju veseli Božiću: Idemo u šoping!

Glumica je objavila dirljivu fotografiju sa svojom majkom. Bile su zajedno u bolnici, a kasnije su išle u kupovinu. Zvijezda serije 'Beverly Hills' od 2015. boluje od raka dojke
Vidi originalni članak

Iako prolazi najteže razdoblje u svom životu, Shannen Doherty (45) veseli se blagdanskoj kupovini. Zvijezda serije 'Beverly Hills' nedavno je bila na kemoterapiji, a sad je krenula na radioterapiju. Objavila je dirljivu fotografiju sa svojom majkom koja je s njom išla u bolnicu.

- Još jedan dan zračenja. Danas je mama došla sa mnom jer, iako sam jako umorna, idemo u božićnu kupovinu! Moram kupiti suprugu poklon. Volim blagdane - napisala je Brenda.

Glumica boluje od raka dojke. Prije nekoliko mjeseci bila je na odstranjivanju dojke. Nakon toga je obrijala glavu, a pošto su stanice tumora prešle na okolno tkivo, morala je krenuti na kemoterapije.

Njezina najveća podrška su majka i suprug Kurt Iswarienko koji je navodno podnio tužbu protiv menadžera za kojeg tvrdi da je nebrigom za njeno zdravlje uništio njegov seksualni život s glumicom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • UrsaMinor 14.12.2016.

    Dajte, kao prvo ona se ne zove Brenda, a kao drugo jel to normalna osoba koja od bolesti radi predstave. Ono opizdipš selfi s mamom u bolnici prije kemoterapije. Ženo sve najbolje i drž se, ali ovo je jednostavno privatna stvar i zadrži lječenje za sebe, nije ovo normalno. Ok dok ozdraviš pričaj o svom iskustvu, podijeli ga s drugima, budi potpora oboljelima, sve pet, ali sada se samo lječi i izlječi.

  • --- DAVOR --- 14.12.2016.

    Za 6 mjeseci najmanje če cijeli svijet R.I.P-at za njom jer ne kuži ona ni ostali da kemoterapija i zraćenje ubijaju neminovno a ulje INDICE+soda i limun 2 puta dnevno+HUNZA-APRIKOT kapsula (sa cinko) daju jako jako velike šanse za POTPUNI OPORAVAK. Prije uzimanja ovog treba prestat uzimat šećer svake vrste (on je hrana tumorskim stanicama) crveno meso,kavu,cigarete. Dobro bi bilo uzimat i kapsule klorofila i BETAGLUKAN. Ovom metodom ako ste jako disciplinirani imate šansu za potpuni oporavak unutar 6 mjeseci a uz kemoterapiju i zraćenje nemate šanse za izlječenje več samo produžetak agonije na par mjeseci ili 1-2 godine ovisi o vrsti karcinoma.

  • Upala mozga 14.12.2016.

    Tuzio menadzera zbog nebrige za njeno zdravlje i njegov unisten sexualni zivot...mislim.... oj hebem te zivote. A sad nek ona tuzi njega sto se nije brinuo za nju nego pustio menadzera da to radi...A onda menadzer nek tuzi oboje jer ga lazno optuzuju...a ljecenje I sve ostalo... za to se nema vremena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare