To je to što me zanima!

Sharon Stone čak i u sedmom desetljeću privlači poglede u badiću: 'Važno je brinuti o sebi'

64-godišnja glumica se na društvenim mrežama pohvalila linijom u kupaćem kostimu. Istaknula je važnost brige o sebi, a za svoj izgled je dobila samo komplimente
Vidi originalni članak

Hollywoodska glumica Sharon Stone (64) proslavila se devedesetih ulogama fatalnih ljepotica u filmovima 'Sirove strasti' i 'Casino'. Iako je od tada prošlo gotovo tri desetljeća, Stone i dalje privlači poglede njegovanim izgledom i vitkom figurom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno je postala zaštitno lice modne kuće Dolce&Gabbana te je zablistala u atraktivnom izdanju na njihovoj reviji u Veneciji. Nakon toga se odlučila napraviti predah i nakratko pobjeći od obaveza i medijske pozornosti.

Na svom Instagram profilu podijelila je nekoliko fotografija s odmora na nepoznatoj lokaciji. Pozirala je u jednodijelnom kupaćem crnom kostimu i pokazala zavidnu liniju.

- Važno je brinuti o sebi - napisala je Sharon u opisu objave na kojoj je skupila više od 50 tisuća lajkova.

EKSKLUZIVNO Bili smo u Veneciji: Sharon i J.Lo stvorile gužvu na reviji, a Trg su zatvorili za tisuće ljutitih turista

- I dalje si jako seksi. To se s godinama ne mijenja - napisao je jedan od Sharoninih pratitelja, a u komentarima su je podržale i Naomi Campbell, te Vera Wang.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • jamesbond7777 20.09.2021.

    Bome se stepalo "na sirovim strastima kad smo mladi bili🙄🙄🙄poza prekrizivanja noge😂😂😂Ha-ha (noga preko noge) a nije se znalo za depilaciju

  • Blaž Bahat 20.09.2021.

    Prekomjerno granatiranje bakutanera.

  • 20.09.2021.

    Počeo bi od nožnog palca ha,ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare