To je to što me zanima!

Sharon Stone drhtala ruka dok se šminkala ružem

Glumici se oko usta razmazao crveni ruž. Upio joj je u pore oko usana, a bilo ga je i na zubima. Sharon je dobila priznanje za borbu protiv side
Vidi originalni članak

Glumica je stigla na dobrotvornu večer Zaklade protiv side Sir Eltona Johna (62) na Wall Streetu. Sharon Stone (51) stavila je crni šešir te odjenula dugi kožnati kaput, nalik onome iz filma “Matrix”. Svi su komentirali njezin ruž, koji se upio u pore oko usana, a bilo ga je i na zubima. Sharon je dobila priznanje za doprinos u borbi protiv HIV-a, kao i bivši predsjednik Bill Clinton (63). Na gala-večer stigli su Daniel Craig (41) i propala rokerica Courtney Love (45). Sharon je u siječnju na zabavu te zaklade odjenula prozirnu crnu haljinu i pokazala grudi. Ovog je tjedna snimljena u losangeleskom restoranu Phillipe Chow. Bila je u društvu mlađahnih muškaraca izraženih torza koji su je hranili kolačem. Pila je vodu dok su oni popili četiri butelje crnog vina.
Očevici kažu kako su razgovarali na francuskom i djelovali vrlo prisno. Tabloidi pišu da su mladići Sharonine “seksualne igračke”.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • djetelina19 18.11.2009.

    lola...ona nebotoksirana???duso,ovako izgledati sa 50 godina i bez ijedne operacije,zatezanja lica,je prosto nemoguce.A to sto oni nama prodavaju maglu,njihov problem...

  • lola56 18.11.2009.

    Ove slike su samo dokaz da i slavni kupuju\"govno\" od poznate i super dobre kozmetike.Ruž za usne je zadnje govno kada se može ovako razliti,tu ne pomaže niti da je stavila tri olovke za usne.Kad je nešto loše,loše je.A to se hoće desiti sa crvenim i masnim ruževima.Zato ne kritizirajte Sharon jer je ona stvarno za svoje godine i nebotoksirana,neplastificirana i izgleda super dobro.Pa iako je popila koju čašicu,vi koje kritizirate sigurno ste \"trezvenjače\". Uvijek onaj koji ima najviše putra na glavi,najviše kritizira!!!!

  • tajnamoja 18.11.2009.

    Vide joj se keramičke navlake na zubima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare