To je to što me zanima!

Sharon Stone osvanula gola na naslovnici: 'Ženo, stariš li ti?'

Glumica Sharon Stone pozirala je za Vogue. Slikala se gola i u mrežastim čarapama. Iako u sedmom desetljeću života, Stone i dalje izgleda nevjerojatno i osvaja seksipilom.
Vidi originalni članak

Prošlo je 27 godina od legendarne scene filma “Sirove strasti” u kojoj Sharon Stone (61), tijekom policijskog ispitivanja premješta nogu s noge i otkriva da ne nosi gaćice. Time je osvojila publiku, osvojila Zlatni globus i zaradila titulu seks bombe, a gotovo tri desetljeća kasnije, ova holivudska zvijezda i dalje osvaja seksepilom.

Naime, Stone se nedavno slikala za svibanjsko izdanje portugalskog izdanja časopisa Vogue. Pozirala je u mrežastim čarapama i crnom sakou, ispod čega je bila potpuno gola. Na naslovnici časopisa osvanula je fotografija na kojoj Sharon pluta u bazenu, na površini vode, iz koje izviruju njene gole grudi.

- Kad sam počela raditi u ovoj industriji, izraz 'je*eno' koristili su rukovoditelji studija kako bi procijenili imate li izgled dovoljno dobar za ulogu. Sjedili bi za stolom i raspravljali o tome. Mislili su da ga nemam - izjavila je glumica u intervjuu za američki magazin.

Najnovijim golišavim izdanjem glumica je brojne obožavatelje doslovno bacila u trans. Pohvale na njezin izgled prštale su sa svih strana. 

- Kakav dobar ukus, stil i nevjerojatan talent. Jako sam se zabavila radeći s ljudima iz portugalskog Voguea - napisala je na društvenim mrežama nakon fotografiranja za časopis. Obožavatelji su zaključili kako i u sedmom desetljeću života i dalje izgleda zanosno, zavodljivo, iznimno seksi te kako doslovno ne stari.

- Ženo, ja ne mogu vjerovati da ti imaš toliko godina i izgledaš tako dobro. Ljepšu ženu dugo već nisam vidio - samo su neki od komentara. 

SHARON NAPUNILA 61 GODINU Preživjela težak moždani udar, a imala 5 posto šanse za život

Američka glumica na filmskoj je sceni aktualna od 1980. godine, već je s 22 godine debitirala je u filmu Woody Allena 'Sjećanja na zvjezdanu prašinu', a u svojoj je karijeri snimila pozamašan broj filmova. Stone je u intervjuu komentirala i nejednaku poziciju žena i muškaraca u filmskom svijetu. 

- Žene se bez sumnje zanemaruju. Iskreno, nisu predstavljene onakve kakvim doista jesu. Većinu filmova režiraju muškarci. Zbog toga volim glumiti ovisnike ili totalno lude. Sviđaju mi se takve uloge - izjavila je. 

Iza sebe ima dva propala braka, s Philom Bronsteinom (68) i Michaelom Greenburgom (67), a posvojila je čak tri sina, Roana (18), Quinna (12) i Lairda (13). Najveće čudo dogodilo se 21. rujna 2001. kada je Sharon doživjela teški moždani udar, a liječnici su joj davali samo pet posto šanse za život. Godinama nije mogla govoriti, čitati ni pisati, ali je preživjela.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Rafo 07.05.2019.

    Ne kužim zašto su ovdje grudi prekrivene kvadratićima, a nisu na naslovnici časopisa koji stoji na kiosku i svima je vidljiv. Koga to 24sata štiti i od čega?

  • 07.05.2019.

    Bila i još je uvik zgodna.

  • Miške 07.05.2019.

    Dok me nisu obrisali, smatram da treba istači da je ta glumica natprosječno inteligentna sa IQ genija. Odmah zapamti tekst. Za razliku od Gery Coopera koji je bio lijep i šarmantan, a nije mogao zapamtiti rečenicu od 3 riječi. Ston je naravno i lijepa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare