To je to što me zanima!

Sharon Stone preparati spalili i oljuštili kožu lica

Sharon Stone (50) uslikana je na aerodromu u Los Angelesu sa sinom Roanom (7). Glumica je imala uništeno lice, koje nije pokušavala prikriti
Vidi originalni članak

Seks simbol 90-ih Sharon Stone (50) nije se skrivala od fotografa koji su glumicu uslikali spaljenog i crvenog lica. Naime, u svijetu slavnih poznata je stvar da glumice pribjegavaju raznim kozmetičkim tretmanima koji kožu ostavljaju crvenom i oljuštenom. Riječ je o takozvanim kemijskim peelinzima koji su jako "teški" za kožu lica. Sharon je s najstarijim sinom Roanom ulovljena na aerodromu u Los Angelesu, a da ga zaštiti od bliceva, rukama mu je prekrila lice. Osim Roana, Sharon ima još dvojicu dječaka: Lairda (2) i Queena (1). Uskoro Stone počinje snimati novi film "Streets of Blood". Uz nju, glumačku postavu čine Dylan McDermott i Brian Presley, a radnja filma odvija se u New Orleansu uoči dolaska uragana Katrin, koji je taj grad potpuno uništio.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • black25 22.04.2008.

    Sve će to \"fotošop\" Ii kile tekućeg pudera srediti kada zatreba. Prikazali su fotografije one Jordan iza 5666651451. plastične operacije da si je uništila facu i da ne sliči ni na što. Onda tjedan dva iza evo ti opet nje u super seksi izdanju, lutkaste facice i krasnih zaobljenih sisa. Sreća da se napokon počelo pisati kako su za tu ekstra ljepotu slavnih cura i žena najviše zaslužni dobri kompjuterski programi pa da se bezveze ne nabijaju prazni kompleksi curicama u pubertetu i ženama slabijeg samopouzdanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare