To je to što me zanima!

Sharon Stone priznala: Mlađi muškarac pobjegao je od mene kad je čuo da ne koristim botoks

Vidjela sam ga još jednom nakon toga, ali nije bio zainteresiran da se nastavimo viđati. Ako netko ne vidi dalje od toga, onda slobodno može otići, rekla je Stone
Vidi originalni članak

Glumica Sharon Stone (64) je nedavno u intervjuu za Vogue Arabia priznala da je jedan mlađi muškarac izgubio interes za njihov budući odnos kada mu je rekla da ne koristi botoks.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što ju je taj mlađi muškarac pitao koristi li botoks, ona mu je odgovorila. 

- Vjerojatno bi bilo dobro i za moj i za tvoj ego kad bih koristila - rekla mu je Sharon, a nakon toga su prestali izlaziti. 

- Vidjela sam ga još jednom nakon toga, ali nije bio zainteresiran da se nastavimo viđati. Ako netko ne vidi dalje od toga, onda slobodno može otići - rekla je Stone. 

Sharon je rekla da se u prošlosti okušala u korištenju botoksa i tretmana pomlađivanja kože, prije nego što je bila prisiljena dobiti 'bolnu' količinu botoksa u lice nakon moždanog udara 2001. godine. 

- Bilo je razdoblje na vrhuncu slave kada sam koristila botoks, filere i slično, a onda sam imala veliki moždani udar i devet dana krvarenja u mozgu. Nakon toga sam morala primiti više od 300 injekcija botoksa i filera da mi se jedna strana lica ponovno podigne - priznala je glumica. 

Stone je naglasila da je to iskustvo promijenilo njezin pogled o sličnim kozmetičkim zahvatima, istaknula je da su oni od 'slatkog luksuza postali neka vrsta masivne, bolne neurološke potrebe'.

Glumica se u intervju osvrnula i na njenu fotografiju u toplesu koju je objavila ovo ljeto i otkrila što ju je inspiriralo da objavi takvu fotografiju. Sharon je na fotografiji pozirala u zeleno-crnim bikini gaćicama leopardskog uzorka, a gornji dio tijela je strateški pokrila ručnikom i ukrasila vrat dugačkom zlatnom ogrlicom. 

- Objavila sam je jer osjećam da žene postaju nevidljive kad postanemo mame i imaš 45 godina, ljudi prolaze pored tebe kao da te nema - objasnila je svoje motive iza objave. 

SEKS IKONA Sirove strasti u 65. godini: 'Ja dođem u formu kad prođe ljeto'

- Imam osjećaj da je ovo najuzbudljivije i najkreativnije razdoblje u mojem životu. Osjećam se stvarno, ali stvarno sretno. Nikada nisam bila ovoliko radosna u životu - zaključila je na Stone na kraju. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • japanokinezjapano 01.09.2022.

    Ljepši sam od nje, a ništa se ne mažem.

  • Ranami 01.09.2022.

    Konacno slike gdje nema filtera. Zena super izgleda.

  • Jo.Ka. 31.08.2022.

    Ne bi se slozio sa time da zene postaju nevidljive kad postanu mame ili imaju 45 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare