To je to što me zanima!

Sharon Stone u toplesu: 'Poput božice se smije smrtnicima'

Glumica na fotografiji nosi zeleno-crni bikini gaćice leopardskog uzorka, a gornji dio tijela je strateški pokrila ručnikom i ukrasila vrat dugačkom zlatnom ogrlicom
Vidi originalni članak

Američka glumica Sharon Stone (64) podijelila je na Instagramu sa svojim pratiteljima kako uživa u vrućem danu pored bazena i oduševila je brojne obožavatelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica na fotografiji nosi zeleno-crne bikini gaćice leopardskog uzorka, a gornji dio tijela je strateški pokrila ručnikom i ukrasila vrat dugačkom zlatnom ogrlicom. 

 - Zahvalno nesavršena na savršen dan - napisala je Stone uz objavu. 

- Kraljica; Ikona; Pokušavam shvatiti što je nesavršeno; Hvala vam što ste ostali stvarni među svim lažima i uređivanjem fotografija; Poput božice ona se smije smrtnicima; Prekrasna kao i inače - nizali su se komplimenti u komentarima. 

Podsjetimo, Stone je nedavno javno podijelila svoje iskustvo s pobačajem.

- Izgubila sam devetero djece pobačajem - otkrila je. No, ipak je kroz posvajanje je postala majka trojice sinova: Quinna KellyjaLairda Vonnea i Roana Josepha.

- Umjesto da primimo prijeko potrebnu suosjećanje i empatiju i iscjeljenje koje nam je toliko potrebno.  Žensko zdravlje je prepušteno ideologiji muškaraca - istaknula je Sharon.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Nap7 27.07.2022.

    Uvijek dobro izgleda....

  • 26.07.2022.

    Malo cudan kut snimanja

  • dinamary 26.07.2022.

    Divna Sharon

Komentiraj...
Vidi sve komentare