To je to što me zanima!

Sheen Ashtonu: Ideš u bolnicu kažeš li mi ikad više da šutim

Tri godine nakon što je Charlieja Sheena zamijenio u seriji “Dva i pol muškarca”, glumcu Ashtonu Kutcheru dozlogrdilo je slušati kolegine uvrede na račun izvedbe
Vidi originalni članak

Začepi već jednom, poručio je Ashton Kutcher (35) Charlieju Sheenu (48).

Tri godine nakon što je Sheena zamijenio u seriji “Dva i pol muškarca”, glumcu je dozlogrdilo slušati kolegine uvrede na račun izvedbe. Kutcher je, gostujući u emisiji Jimmyja Kimmela, rekao da je Sheen već trebao preboljeti otkaz i ostaviti ga na miru.

- Stvarno je dosta. Prošle su već tri godine, a on me još pljuje na Twitteru - rekao je Kutcher. Charlie mu je vrlo brzo odgovorio.

- Poruka primljena. Jako mi je žao. Pusa, zagrljaj - napisao je Sheen na Twitteru, nakon čega je uslijedila Charliejeva paljba.

- Novost, stari. Kažeš li mi ikad više ‘da začepim’, jest ćeš bolničku hranu godinu dana. Kužiš, dječače? - dodao je Sheen. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Janko 77 08.02.2014.

    Charlie je bio puno puno bolji za tu ulogu a ovaj Ashton mi nije uopće dobar ni u jednoj ulozi no to nema veze s tim da Charlie napada nekog jer je izletio iz serije. Sam si je kriv. Siguran sam da je njegovim odlaskom i gledanost serije pala i da ga nebi izbacili da je radio male gluposti jer ipak su ga trpili puno sezona. Očito je stvarno pretjerao a onda je bolje i bez njega pokušati nastaviti s serijom jer fanova je puno i američko je tržište veliko tako da i sad sigurno zarade jako puno.

  • Wengerko 08.02.2014.

    taj ashton nemože shvatit da ga publika jednostavno ne voli,i da što god charlie kaže protiv njega,svi će podržat charlija,jer on je nezamjenjiv u toj seriji...zato bolje da ashton začepi gubicu,jer samo radi protiv sebe usprostavi li se charliju...

  • marija1411 08.02.2014.

    zašto nisu prestali s snimanjem a ne tražili bjedne kopije

Komentiraj...
Vidi sve komentare