To je to što me zanima!

Sheen brani svoju čast: Tužio je tabloid zbog teških optužbi

Časopis je u izdanju od 8. studenog prenio izjavu glumca Dominicka Brascija koji je naveo da je Sheen silovao Haima za vrijeme snimanja filma 'Lucas' iz 1986. godine
Vidi originalni članak

Američki glumac Charlie Sheen (52) tužio je zbog klevete tabloidni časopis National Enquirer, koji je objavio da je on silovao pokojnog glumca Coreyja Haima kao tinejdžera. Sheen je u tužbi podnesenoj u petak u Los Angelesu nazvao optužbe tog tabloida 'besmislenima' i 'odvratnima'.

- Uvijek sam bio iskren oko svega u životu, od žena, prostitutki, ovisnosti pa sve do mog zdravstvenog stanja i AIDS-a, ali ovo klevetanje i laži neću podnositi. Nisam nikakav pedofil, i nikada nisam zlostavljao Haima, a to ću vrlo rado dokazati i na sudu - rekao je bijesni Sheen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Časopis je u izdanju od 8. studenog prenio izjavu glumca Dominicka Brascija koji je naveo da je Charlie silovao Haima za vrijeme snimanja filma 'Lucas' iz 1986., kada je dječak imao 14 godina, a Sheen 20, kao i da je maloljetnom Haimu davao pušiti marihuanu prije seksualnih odnosa koji su se, navodno, odvijali u prikolici ili mračnim kutcima seta. Corey Haim umro je 2010. od predoziranja.

Njegova majka Judy Haim nedavno je rekla kako zna da je njezin sin bio seksualno zlostavljan, ali ne od strane Sheena.

'NIŠTA MI NIJE TAJIO' Mama Coreyja Haima: Mog sina nije zlostavljao Charlie Sheen

- Kažem vam, drugi muškarac je zlostavljao Coreyja - dodala je Judy. Ime zlostavljača nije otkrila javnosti.

Iz kompanije American Media, koja je vlasnik tabloida Enquirer priopćili su da se 'raduju parnici' i pozdravili priliku da se razotkriju Sheenove 'izopačenosti'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MajaSpt 12.12.2017.

    Nakon svega što je Sheen javno obznanio i pokazao, mislim da je jasno da nije silovatelj... Naravno, drage volje će platiti za seks, ali mislim da mu ne znači ne

  • black_cat 11.12.2017.

    odbijam povjerovati....

  • 11.12.2017.

    bit će svašta ovdje

Komentiraj...
Vidi sve komentare