To je to što me zanima!

Sheenov brat iz serije odat će prljave detalje, već piše knjigu

Cryer je već počeo pisati knjigu u kojoj će otkriti pikantne detalje o Sheenu, čiji skandali godinama zabavljaju medije i javnost. Charlie nije komentirao te navode
Vidi originalni članak

Jon Cryer (49) s glumcem je surađivao niz godina na snimanju “Dva i pol muškarca”. Glumio je njegova brata Alana. Da se nisu simpatizirali iza kamera, dokazuju i medijska prepucavanja nakon što su Charlieja Sheena (48) izbacili iz te serije. 

Cryer je već počeo pisati knjigu u kojoj će otkriti pikantne detalje o Sheenu, čiji skandali godinama zabavljaju medije i javnost. Charlie nije želio komentirati navode bivšega kolege, a knjiga će, potvrdio je Jon, izaći početkom 2015. godine.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • ladnjača 05.04.2014.

    Pa neka piše knjigu, koliko drugih zvijezda i ''nazovi zvijezda'' pišu knjige o koječemu, ovo će barem zanimati one koji inače prate navedene glumce.. A vi što komentirate seriju ju očito niste gledali jer biste znali da Charlie ne bi bio nitko i ništa da nema Alana, spoj braće i sam Charliev lik se ne mogu uspoređivati.. Sitcom je odličan, no ne može sa ovim člankom u istu rečenicu..

  • sylvia 05.04.2014.

    Oduvijek sam se pitala kako taj čovjek može tako uvjerljivo glumiti ljigavca, sad mi je jasno - ljigav je i u privatnom životu! Fuj! Charlie je jednostavno legenda i ovaj mu nije ni do koljena!

  • bellaa_1 05.04.2014.

    Kakav je u seriji,takav je ocito i u pravom zivotu..Nema svoj vlastiti zivot nego se uvaljuje drugima u zivot samo da bi njegova guzica bila zadovoljna!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare