To je to što me zanima!

Sheeran se pohvalio: 'Nabavio sam zaručnicu malo prije nove'

Irac je rekao kako su zbog prosidbe zadovoljne i njihove mačke. Sheeran je jednom rekao da je spreman za djecu i kako mu je drago što je u ovoj vezi puno razumniji nego u prošlima u kojima je bio 'prestrastven'
Vidi originalni članak

Pjevač Ed Sheeran (26) poznaje svoju djevojku Cherry Seaborn (24) od srednje škole i tada je još bio zaljubljen u nju, a u vezi su od 2015. kada su se ponovno susreli na jednoj zabavi. Sheeran se pohvalio na svom Instagramu da je zaprosio Seaborn. 

- Nabavio sam si zaručnicu malo prije nove godine. Jako smo sretni i zaljubljeni, a i naše su mačke zadovoljne - napisao je pjevač. Prošle godine je istaknuo kako njegova veza ima potencijal da se pretvori u brak te da bi htio imati djecu s Cherry.  Dodao je i kako mu se sve u životu jako dobro poklopilo.

- Uvijek sam mislio da bi imao jako dobru karijeru moraš biti nesretan u privatnom životu. Nisam kod nikog primijetio dobar balans te dvije stvari - ispričao je pjevač i rekao kako je bio potpuno u krivu. Sviđa mu se što ima mir kada nije na koncertima i slobodne trenutke provodi s Cherry. 

 

- Živimo zajedno i imamo mačke. Kad smo kod kuće naručimo dostavu i gledamo filmove. Ponekad pozovemo i prijatelje na večeru. Nisam to imao nikad prije - napomenuo je. Zbog ljubavi je uzeo i privremenu pauzu od glazbe i tvrdi da nije pogriješio s tom odlukom. 

- To je bilo prvi put da sam se zaljubio kako treba. Prije samo uvijek u veze ulazio jako strastveno. Ipak sam riđokos i Irac - našalio se Sheeran. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Job13 21.01.2018.

    lik je car pogledajte si na youtube carpool karaoke. nema tu auto tune pravi jevac i tekstopisac

  • 21.01.2018.

    It's just another night and I'm staring at the moon. I saw a shooting star and thought of you,..I sang a lullaby by the waterside and knew, If you were here I'd sing to you,..You're on the other side ss the skyline splits in two miles away from seeing you,..But I can see the stars and I wonder, do you see them too? :)) Simpa neki decko...

  • 20.01.2018.

    pa normalno da ga nije yebala,ruzan mali i bez love.ali eto,sad je najljepsi na svijetu😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare