To je to što me zanima!

Shia LaBeouf ukrao Pattinsonu curu: Šetaju skupa po Londonu

Vrlo su sretni. Provode lijepo vrijeme zajedno, rekao je prijatelj pjevačice za medije. FKA Twigs i LaBeouf upoznali su se na setu njegovog posljednjeg filma 'Honey Boy' početkom ove godine
Vidi originalni članak

Glumac Shia LaBeouf (32) nakon razvoda s glumicom Mijom Goth (24) ponovno je pronašao ljubav. Holivudski glumac i bivša djevojka zvijezde 'Sumraka' Roberta Pattinsona (32), kantautorica FKA Twigs (30) uočeni su ovog tjedna kako napuštaju njezin dom u istočnom Londonu, prenosi The Mirror. 

FKA Twigs, pravog imena Tahliah Debrett Barnett, i LaBeouf upoznali su se na setu njegovog posljednjeg filma 'Honey Boy' početkom ove godine.

Ovo je prvi put da su viđeni u javnosti, a nakon što su izašli iz njezine kuće koja vrijedi 1,4 milijuna funti (oko 11 milijuna kuna), uputili su se u lokalnu trgovinu namirnicama. Oboje su bili obučeni neformalno i obično te su se nakon kupovine vratili u njezinu kuću. 

- Vrlo su sretni. Provode lijepo vrijeme zajedno - rekao je prijatelj pjevačice za medije. 

Tahliah je prekinula trogodišnju vezu s Pattinsonom prošle godine, a Shia se tek nedavno razveo od Mije. 

- Shia i Mija su predali papire za razvod. Rastanak je bio prijateljski, a svi detalji i razlozi razvoda će ostati privatni - rekao je zastupnik glumca. Posljednji put su se bivši supružnici pojavili u javnosti u svibnju ove godine. 

Shia i glumica Goth upoznali su se 2012., a u listopadu 2016. su se vjenčali u svadbenoj kapelici u Las Vegasu. Nekoliko mjeseci poslije, Shia je rekao da je to najbolja stvar koju je učinio, ali je očito s vremenom promijenio mišljenje. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 26.09.2018.

    sretno im nek se vole

  • serpentine 26.09.2018.

    ako su prekinuli prosle godine kako ju je oteo?

  • 26.09.2018.

    Ovaj Patrison je bas luzer

Komentiraj...
Vidi sve komentare