To je to što me zanima!

Show napustili Dora i Toni: 'Ne vjeruj nikome, svi su dvolični...'

U izazovima su svi parovi bili uspješni, ali netko je ipak morao ispasti. To su bili Toni i Dora, koje su ostali ukućani izbacili, a u showu ostavili Josipa i Danijelu
Vidi originalni članak

Nisu svi sretni kako se stvari razvijaju u kući reality showa 'Superpar'.

- Instagram mi pada svakim danom, gubim pratitelje jer ovdje ništa ne radimo, a to je moj posao - požalila se Hana i odlučila da je vrijeme za fotografiranje. 

Bacila se na posao i šminkanje te malu školu selfieja. Jana i Miroslav također brinu egzistencijalne brige, a izlaz vide u pobjedi u showu. 

- Hana je profesionalna lažljivica, preokrenula je sve u kući - tvrdi Jana. 

Nakon večerašnjeg izazova jedan će par napustiti kuću što ukućane čini nervoznima. Dora daje instrukcije Toniju i objašnjava mu kako večeras mora biti odličan jer bi u suprotnom mogli napustiti kuću. Bada i Toca su tužni. 

- Izgubili smo nećaka prošli mjesec, a Matija bi sigurno volio ovo gledati - govori Bada. 

U izazovu su muškarci morali bušiti, a dame su ih usmjeravale. Cilj je bio u roku 20 minuta probušiti ploču kako bi pijesak u boji počeo curiti. Danijela je gubila živce Josipovim shvaćanjem lijevog i desnog, a ništa mirniji nisu bili ni Toni i Dora. 



- on inače ima problema s pogađanjem rupe iz prve - ukorila je Tonija njegova odabranica. 

Na kraju su svi parovi bili uspješni, ali bušenje je najteže palo Goranu, kojem je Enis morao pojasniti kako se drži i koristi ručna bušilica. Najslabije vrijeme ipak su imali Danijela i Josip, kojima je trebalo 18 minuta, a najbrži su bili Jana i Miroslav kojima je trebalo samo 5 minuta. 

Tako su Josip i Danijela postali nominirani za izlazak, uz Doru i Tonija. Djevojkama je to posebno teško palo pa je bilo i suza. Kandidati su se dogovarali koga ostaviti u showu, a svi su imali svoje razloge koje su prezentirali. 

- Rješavam se Tonija jer mislim da mi je najveća konkurencija - iskren i nemilosrdan bio je Davor. 

U kući su na kraju ostali mladi Josip i Danijela. Četiri para odlučila su im dati glas, a presudio je glas Zvonimira i Mateje koji su doma poslali Doru i Tonija. Zvonimir je, čini se, odluku donio samoinicijativno, a ispali par posebno je zaboljelo što su im netom prije Zvonimir i Matea rekli kako će biti na njihovoj strani. 



- Rekao sam da neću pregaziti riječ, ali pregazio sam je i gotovo - rekao je Zvone, a Toni je priznao kako je razočaran njegovom dvoličnošću. 

ŠOKANTAN SLUČAJ POTRESAO JAVNOST: Nakon izlaska nazvala je Uber, a par sati kasnije njezino su tijelo pronašli lovci

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 02.04.2019.

    Jana je predobra i prenormalna zrela žena. Izuzetno lijepa ali nije pseudo foto model jer ne želi to biti! ne boji se odrezati kosu obući hlače i prihvatiti se posla jer ima važnije životne ciljeve - othraniti svoju djecu i stvoriti bolji standard za svoju obitelj. Od Jane se može lako sa odjećom i šminkom napraviti ženstvena ljepotica ali od Hane i Danijele nikada emancipirana žena i majka koja živi od rada. Jedina je prava istina to da takve reality emisije gotovo nikada ne odabiru takve normalne ljude kao što su Jana i Miroslav jer oni nikada neće pristati biti trash zvijezde pa čak ako i pobjede i postanu popularni (a svijet voli pobjednike) neće ih se moći iskoristiti za žute stranice po portalima niti će za dnevnicu raditi kao "gosti po noćnim klubovima". Zato na žalost prognoziram da neće pobijediti u showu jer to RTL-u ne ide u prilog. Nadam se da će dugo ostati i zaraditi si za dovršetak kuće. A baš su krasan par.

  • Paco-2017 02.04.2019.

    Kakav je ovo show. Ahaha. Ajme

  • Judita👥 02.04.2019.

    Zvonimir,bože mili.. kako je ispao bezobrazan

Komentiraj...
Vidi sve komentare