To je to što me zanima!

Show 'Zvijezde pjevaju' donosi novosti: Glasa publika u studiju

HRT je uveo novost: u prvih će sedam emisija glasovati publika u studiju uz pomoć posebnih uređaja. Televizijski gledatelji, pak, svog će pobjednika emisije birati na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u subotu, 26. rujna u udarnom terminu u 20:10 sati na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) počinje emitirati devetu sezonu zabavnog showa 'Zvijezde pjevaju'. Iz uredništva HRT-ova showa tom prigodom poručuju: pjevajte uz nove zvijezde, te nove i stare mentore showa Zvijezde pjevaju.

POGLEDAJTE VIDEO: Reakcija Tine Walme na 'Ples sa zvijezdama'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ove se sezone za najbolji pjevački par bore se bivša miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Sandi, glumica i redateljica Arije Rizvić i Marko Kutlić, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić, glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović, meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember, stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo

U prvoj emisiji parovi će pokazati što znaju u žanrovima balada i dance. Dance je, inače, jedan od tri nova glazbena žanra u ovoj sezoni, uz funk i novi val. A još će se pjevati rock, country, rock'n'roll i pop. U žiriju su pjevači i autori: Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen.

Budući da će televizijska publika moći glasovati samo u finalnoj emisiji, ali uz vrlo bogatu nagradu - da ne bi odluka o ispadanju bila isključivo na plećima žirija - uveli smo i jednu novost: u prvih će sedam emisija glasovati publika u studiju uz pomoć posebnih uređaja. Televizijski gledatelji, pak, svog će pobjednika emisije birati na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu.

PROBLEMI NA PRISAVLJU HRT snima 'Zvijezde pjevaju' preko ljeta: Dio parova morao je odustati pa im traže zamjene

Urednica emisije je Uršula Tolj, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, redatelj Danko Volarić, a scenarist Alen Đurica.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zvrka1977 21.09.2020.

    Kakve su to gluposti kad dio publike dovuku natjecatelji a dio je plaćen da bi tamo bio. Nerealno skroz...

  • ulbo 21.09.2020.

    Uh, već sam se prepao da nema Ivana Šarića!

Komentiraj...
Vidi sve komentare